Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Ivan, „tocat” la Fanatik SuperLiga. „Asta e fișă de internare”. Mesaj direct pentru Rotaru

Andrei Ivan a fost „tocat” în direct la FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici i-a adresat un mesaj în direct patronului Mihai Rotaru.
30.09.2023 | 21:28
Andrei Ivan tocat la Fanatik SuperLiga Asta e fisa de internare Mesaj direct pentru Rotaru
Andrei Ivan a fost pus la zid la FANATIK SUPERLIGA, după ultimele mesaje de pe rețelele de socializare. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan este într-o continuă scădere de formă la Universitatea Craiova. Mutat în dreapta după sosirea lui Alexandru Mitriță, fotbalistul de 26 de ani a fost rezervă la ultimele două partide și a fost extrem de criticat. Atacantul a fost „tocat” la FANATIK SUPERLIGA pentru modul cum a ales să le răspundă contestatarilor.

Andrei Ivan, „tocat” la Fanatik SuperLiga. Horia Ivanovici, mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Va trebui să facă un mare sacrificiu”

Andrei Ivan a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a fost criticat în urma evoluțiilor slabe de la Universitatea Craiova. Postarea jucătorului l-a iritat pe Horia Ivanovici, care l-a sfătuit pe Mihai Rotaru să-l cedeze pe fotbalist în perioada de transferuri din iarnă.

ADVERTISEMENT

„Mihai Rotaru știu că iubește unii jucători, știu că-i consideră de mare valoare pe unii fotbaliști cum e Andrei Ivan și crede în ei. Însă eu cred că dacă Universitatea Craiova vrea să facă ceva anul ăsta, Rotaru va trebui să facă un mare sacrificiu și să-și taie câteva degete. 

Nu ai cum să construiești cu unul ca Ivan și m-am săturat să îl tot critic. N-am nimic cu tine, cred că ești un jucător bun pentru SuperLiga, dar ai o problemă cu spiritul tău, nu vreau să zic caracterul pentru că nu vreau să jignesc pe nimeni. Ceva nu e bine la tine în interior, pentru că nu poți să transmiți prin intermediul unui videoclip următorul mesaj. 

ADVERTISEMENT

‘Eu mi-am ales calea, iar tu ai ales să fii eroul. Și vor râde de tine o vreme oamenii din acest oraș, dar un singur lucru pe care îl adoră mai mult decât un erou este să-l vadă pe acesta cum greșește, căzând, cum încearcă murind. În ciuda a tot ce-ai făcut pentru ei, în final te vor urî’.

Acesta este finalul mesajului apoteotic. Nu te supăra, încep să-mi pun întrebări. Eu cred că băieții de la Universitatea Craiova ar trebui să-și facă un test de IQ. Te uiți la prea multe filme cu eroi? Băi, Mihai Rotaru! Nu că-l respect, este unul dintre oamenii care a făcut lucruri senzaționale pentru fotbalul românesc, Rotaru, și a băgat bani de la el din buzunar. Dar nu poți să mergi mai departe cu unul ca Ivan”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Rotaru a cheltuit o grămadă de bani și a primit doar 10% de la ‘eroul’ Andrei Ivan”

Trebuie în iarnă să-i spui: ‘Pa, Ivan! Îmi tai trei degete sau o mână pentru sănătatea corpului’. Ivan trebuie tăiat. E fotbalist, eu nu spun că nu e o pierdere ca fotbalist, dar câteodată trebuie să faci niște sacrificii maxime și măsuri extreme ca să ajungi pe mal întreg sau sănătos. Cum să ai în vestiar un lider ca Ivan care să-și termine postarea în felul următor: ‘În ciuda a ceea ce ai făcut pentru ei în final de vor urî’. Băi, am înnebunit?

E erou în mintea lui, pentru că Rotaru a renunțat la 1,5 milioane de euro să-l ia pe Ivan. Eu înțeleg la Mihai Rotaru și aspectul practic. Eu înțeleg că Mihai Rotaru îl susține pe Andrei Ivan pentru că vrea să ia niște bani pe el. Să nu fie țeapă până la capăt. A cheltuit o grămadă de bani cu Andrei Ivan și a primit doar 10% de la eroul Ivan. De-acum încolo o să-i spun eroul Andrei Ivan. Probabil că așteaptă și o medalie de la domnul Iohannis pentru meciurile de 2 lei pe care le-a făcut cel puțin în ultimul an, culminând cu faimosul penalty când și-a dat cu stângul în dreptul. 

ADVERTISEMENT

Înțeleg aspectul de business. Îl înțeleg pe Rotaru că în continuare îl susține pe Ivan, care a marcat niște goluri, vrea să ia niște bani pe el. Ca patron nu poți să ai daună totală, dar trebuie să te gândești bine dacă mai vrei să ai un jucător cu un astfel de discurs în vestiar. Eu mi-aș tăia o mână cu orice risc. Aduci alți jucători, nu există doar Ivan, dar trebuie să schimbi atmosfera din vestiarul Craiovei.

Nu poți să ai atmosferă cu Andrei Ivan și cu acest tip de discursuri. Ivan pare în altă lume, nu pare în realitatea fotbalistică a acelei echipe, nu pare conectat la real. Ivan e cocoloșit pentru că Rotaru a crezut că e un jucător de mare valoare, pe care să ia 3, 4, 5 milioane de euro într-o zi”, a fost discursul lui Horia Ivanovici.

Alin Buzărin, uluit de mesajul lui Andrei Ivan: „Asta e fișă de internare, pe cuvânt!”

Andrei Ivan este departe de forma din sezonul trecut la Universitatea Craiova. Deși are trei reușite în actuala stagiune, golgheterul „alb-albaștrilor” din ultimele două sezoane din SuperLiga nu a mai înscris de la începutul lunii august. Mesajul postat de Ivan pe rețelele de socializare l-a surprins pe Alin Buzărin.

Specialistul FANATIK SUPERLIGA este de părere că Andrei Ivan are astfel de discursuri pentru că a fost „cocoloșit” de patronul Mihai Rotaru. „Asta e fișă de internare, pe cuvânt! Rotaru l-a sculptat în felul acesta pe Andrei Ivan. Prin Mykonos, prin nășii, tolerându-i o grămadă de chestii, prin mesajul de la 2 jumătate noaptea. Rotaru i-a permis să fie așa. Dacă Ivan nu era cocoloșit în felul ăsta și nu se i permitea atâtea, nu se ajungea aici. 

Mare parte a plecării lui Neagoe este cauzată acelui mesaj din noapte către patron. ‘Ce rău îmi pare mie că am ratat penalty-ul cu Steaua’. De ce dai mesajul acela? Rotaru crede că ție îți pare bine că ai ratat penalty? Îți exprimi neliniștile nocturne? Tu dai acel mesaj să vadă Rotaru cât ‘corazon’ pui tu și că tu te perpelești în așternut. Treci peste antrenor”, a spus și Alin Buzărin.

Robert Niță explică motivul crizei pe care o traversează Ivan: „Își simte șubrezită poziția de lider în vestiar”

Robert Niță este convins că mai mulți patroni din SuperLiga leagă relații apropiate cu anumiți jucători. Specialistul FANATIK SUPERLIGA consideră că venirea lui Mitriță a avut un impact major asupra evoluțiilor lui Andrei Ivan la Universitatea Craiova.

„Problema nu este numai la Craiova, ci la mult mai multe echipe din SuperLiga. Problema oamenilor care încearcă să facă bine echipelor, în speță domnul Rotaru și alții investitori precum dânsul, este că sunt sentimentali. Leagă relații cu anumiți jucători, renunță la o mare parte de bani. Se simt obligați să-i aducă înapoi în momentul când îi vând și clubul încasează niște sume importante de bani pe ei.

Este o frustrare foarte mare din partea lui Ivan, pentru că el își simte șubrezită poziția de lider în vestiar în momentul în care a apărut Mitriță. Mitriță vine și primele etape joacă foarte bine. Din preferatul patronului, Mitriță vine și îl detronează din poziția asta pe Ivan și îți dai seama că se acumulează lucruri. Este mutat în dreapta, nu dă randament, este trecut pe banca de rezervă. Când intră nu schimbă mai cu nimic soarta jocului”, a mărturisit Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea poate fi urmărită în premieră luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

Andrei Ivan, „tocat” la FANATIK SUPERLIGA”

ADVERTISEMENT