Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Frustrare cu F mare” Andrei Ivan, distrus! „Băi, nu mă meritați”. Dezvăluiri despre Rotaru

Andrei Ivan a fost pus la zid de fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu. Atacantul a fost criticat pentru atitudinea pe care o arată pe teren.
25.09.2023 | 21:14
Frustrare cu F mare Andrei Ivan distrus Bai nu ma meritati Dezvaluiri despre Rotaru
„Frustrare cu F mare” Andrei Ivan, distrus! „Băi, nu mă meritați”. Dezvăluiri despre Rotaru. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova stă pe un “butoi cu pulbere”. După plecarea intempestivă a lui Laurenţiu Reghecampf, oltenii au remizat, scor 1-1, cu U Cluj. Andrei Ivan a fost eliminat în prelungirile meciului din Ardeal.

„Frustrare cu F mare” Andrei Ivan, distrus! „Băi, nu mă meritați”

Sorin Cârţu l-a pus la zid pe Andrei Ivan în direct la FANATIK SUPERLIGA. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova consideră că atitudinea atacantului lasă de dorit, mai ales că echipa i-a făcut toate poftele:

ADVERTISEMENT

“La Ivan este Frustrare, cu F mare. Şi blazare. Nu încearcă deloc să schimbe atitudinea antrenorul sau a celor de la echipă. Se închide în el şi îşi ia o atitudine de blazare. Un martir neînţeles. 

Este cea mai mare greşeală să nu îi pese de echipa asta. Se poate spune că nu îi pasă decât de el. Prin multe exemple poţi să îi spui această caracteristică egocentristă. 

ADVERTISEMENT

“Mihai Rotaru a renunţat la 1,5 milioane de euro ca să îl readucă pe Andrei Ivan”

Mihai Rotaru a renunţat la 1,5 milioane de euro ca să îl readucă pe Andrei Ivan. În România e ca şi cum ai cumpăra un jucător pe 1,5 milioane de euro, cu a fost Gigi Becali cu Miculescu. 

Aşa şi Rotaru a dat 1,5 milioane pe Ivan. De ce să te simţi nedreptăţit, de ce să ai atitudinea asta. Mihai Rotaru i-a făcut contract până în 2027. Tu trebuie să munceşti şi în toate acţiunile pe care le faci, apărătorul nu are voie să ştie pe ce picior driblezi.

ADVERTISEMENT

De multe ori este contrat de apărător. Mereu vrea să îşi facă pe piciorul drept driblingul şi deja lumea ştie. Chiar dacă uneori o face bine pe piciorul drept, de ce să nu poţi să faci un dribling pe piciorul stâng”, a spus Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici: “A ieşit cu atitudinea: «Băi, oricum nu mă meritaţi!»”

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, l-a criticat la rândul său pe Andrei Ivan, mai ales pentru atitudinea arătată pe teren:

ADVERTISEMENT

“El are o atitudine de parcă este mereu nedreptăţit, că are lumea ceva cu el. Mă uitam la el. Nu suferea că a luat cartonaş roşu. A ieşit ţanţoş ca un cocoş. Vă dau radiografia perfectă. 

A ieşit cu atitudinea: «Băi, oricum nu mă meritaţi!». Mi se pare că nu îi pasă de echipa asta, decât de el. Rotaru s-a certat cu Edi Iordănescu din cauza lui Ivan”, a fost reacţia lui Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă ediție incendiară în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Andrei Ivan, DESFIINTAT dupa ELIMINAREA din U Cluj - U Craiova 1-1

ADVERTISEMENT