Life

Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite a slăbit enorm. Cum a reușit fostul concurent al lui Sorin Bontea

Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite, slăbire spectaculoasă. Ce a făcut fostul participat din echipa lui Sorin Bontea.
13.12.2022 | 08:50
Andrei Mihalcea de la Chefi la cutite a slabit enorm Cum a reusit fostul concurent al lui Sorin Bontea
Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite, slăbire spectaculoasă. Ce a făcut fostul participat din echipa lui Sorin Bontea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre concurenții emisiunii culinare de la Antena 1 a slăbit enorm. Cum a reușit fostul candidat din sezonul 10 al show-ului moderat de Gina Pistol. Tânărul de 32 de ani, originar din Brașov, a explicat ce a făcut.

Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite, slăbire spectaculoasă. Ce a făcut fostul participat din echipa lui Sorin Bontea

Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite traversează o perioadă foarte frumoasă din punct de vedere al sănătății. Fostul participant de la Antena 1 a slăbit extraordinar de mult, dezvăluind cum a reușit să elimine kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt în mijlocul unei cure de slăbire. Eu fac un yo-yo la fiecare 2-3 ani de zile, mă subțiez sau mă îngraș. Clar nu este bine, dar este real. Pancreasul meu sigur nu e în regulă. 

Fără să vreau fac un fel de intermitent fasting. Mănânc când îmi aduc aminte și când am timp, când reușesc. Pot fi 8, 16 sau chiar 24 de ore. 

ADVERTISEMENT

Din câte știu în cele 365 de zile ale anului, dacă ne luăm după calendarul bisericesc, jumătate sunt de post. Cumva noi facem asta într-un mod sau altul dintotdeauna. 

Ne-am obișnuit să nu măncăm tot timpul carne. Nu am avut niciodată probleme când am ținut post negru. Eu intru în hibernare, sunt ca ursul”, a spus Andrei Mihalcea la Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite, pasionat de bucătărie

Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite este de meserie consultant în turism, însă este pasionat de bucătărie de foarte multă vreme. Fostul concurent de la Antena 1 a început să lucreze în domeniu în urmă cu câțiva ani.

Tânărul este interesat de cultura preparatelor culinare, dovadă că s-a documentat pentru acest hobby, dar și pentru a se înscrie în show-ul culinar prezentat de frumoasa Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Inițial, s-a declarat interesat să facă parte din echipa lui Cătălin Scălărescu, însă a ajuns să lucreze cu Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT