Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Nicolescu face calculele de play-out: „Dinamo a început să pună presiune pe adversari și să fim respectați”

Andrei Nicolescu și-a făcut calculele pentru play-out la FANATIK SUPERLIGA. Roș-albii vor da piept în deplasare cu FC Hermannstadt.
13.03.2024 | 07:00
Andrei Nicolescu face calculele de playout Dinamo a inceput sa puna presiune pe adversari si sa fim respectati
Andrei Nicolescu face calculele de play-out: „Dinamo a început să pună presiune pe adversari și să fim respectați”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Lupta pentru salvarea de la retrogradare continuă în play-out, iar Andrei Nicolescu și-a făcut calculele la FANATIK SUPERLIGA. Administratorul special de la Dinamo are emoții în continuare, însă jocul trupei lui Zeljiko Kopic îi dă speranțe mari.

Andrei Nicolescu face calculele de play-out: „Dinamo a început să pună presiune pe adversari și să fim respectați”

S-a sfârșit sezonul regular, iar Dinamo București se află pe poziția cu numărul opt și speră mai mult ca oricând la salvarea de la retrogradare. „Câinii roșii” au început să strângă victorii, iar Zeljko Kopic are un mesaj încântător pentru suporteri.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu și-a făcut calculele pentru play-out și anunță care sunt atuurile „câinilor roșii” în cursa pentru salvarea de la retrogradare. Oficialul trupei din Ștefan cel Mare este sigur că se va duce o bătălie grea în subsolul clasamentului din SuperLiga.

„Începe bătălia decisivă. Dacă calitatea jocului prestat ar reflecta 100%  punctele tot timpul v-aș răspunde da, nu am nicio emoție. Dar câteodată calitatea jocului prestat nu se reflectă în puncte și atunci este foarte complicată această luptă.

ADVERTISEMENT

Căteodată sunt multe echipe care câștigă puncte fără să merite să câștige punctele respective. Sper să fructificăm mai mult decât până acum și să fie liniște. Bătălia este foarte grea, dar am început să jucăm fotbal, să punem presiune pe adversar, să fim respectați de adversar și să câștigă meciurile importante de acasă.

Nu am mai avut atât de multe faze controversate interpretate în defavoarea noastră, asta este adevărat. Începem cu cea mai bună echipă din play-out, va fi un meci foarte dificil. Am avut niște viroze, dar suntem ok. Politic este în recuperare, este un risc și nu pot să mi-l asum”, a spus Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Dinamo pregătește ieșirea din insolvență! Anunștul lui Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu a făcut un anunț încredibil despre ieșirea din insolvență la FANATIK SUPERLIGA. „Câinii roșii” au plătit din datorii și așteaptă o ședință importantă în săptămâna următoare cu Răzvan Zăvăleanu.

„Așa ne dorim, cred că o să avem o întâlnire săptămâna viitoare la nivel de acționariat, să facem niște previziuni și după ne vedem și cu Răzvan. Știți că este o diferență dintre a depune cererea și a ieși efectiv.

ADVERTISEMENT

Trebuie să facem un calendar care ne privește pe noi, cum vedem noi că ne facem treaba noastră. După la instanță vom vedea ce se întâmplă”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, pe site-ul FANATIK.RO.

CULISE | Cum a ajuns, de fapt, Zeljiko Kopic la Dinamo | DEZVALUIRILE lui Andrei Nicolescu

ADVERTISEMENT