Life

Andrei Perneș și Sabrina de la Mireasa au o relație din ce în ce mai serioasă. Ce au făcut cei doi concurenți ai show-ului de la Antenă

Andrei Perneș și Sabrina formează de ceva vreme un cuplu în noul sezon al reality-show-ului matrimonial Mireasa. Relația dintre cei doi este din ce în ce mai serioasă.
10.03.2022 | 11:39
Andrei Pernes si Sabrina de la Mireasa au o relatie din ce in ce mai serioasa Ce au facut cei doi concurenti ai showului de la Antena
Perneș și Sabrina, concurenți la Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Andrei Perneș și Sabrina, doi dintre cei mai votați concurenți din noul sezon Mireasa, par deciși să meargă până la capăt cu relația lor. Chiar dacă încă nu se pune problema căsătoriei, cei doi fac pași mărunți spre marele eveniment. Ar putea fi unul din cuplurile care să spună „Da” în fața ofițerului de stare civilă în finala concursului.

Perneș și Sabrina de la Mireasa, relație din ce în ce mai serioasă

Andrei și Sabrina se complimentează destul de des și dovedesc în fiecare zi că parcă sunt făcuți unul pentru celălalt. Concurenții de la Mireasa au avut de curând un date romantic. Unul destul de emoționant mai ales pentru blondină.

ADVERTISEMENT

Relația dintre cei doi a început la doar câteva săptămâni după debutul emisiunii. Cei doi s-au plăcut de la prima vedere, iar astăzi sunt extrem de hotărâți să dea totul pentru povestea lor de iubire.

La cina romantică pe care au avut-o, cei doi au glumit pe seama tortului pe care îl vor gusta la nunta lor. Perneș a spus că vrea ca la petrecerea cununiei lor să aibă parte de un tort acru, iar Sabrina a zâmbit auzind o asemenea trăznaie.

ADVERTISEMENT

„O să am grijă de tine”

Sabrina a spus la testimoniale că mama ei îl place foarte mult pe Perneș, iar de data asta s-ar putea să îi dea dreptate. Până acum, Sabrina a avut o relație toxică în care a suferit foarte mult. Mama ei i-a spus de nenumărate ori că fostul ei iubit nu era potrivit pentru ea.

Tânăra n-a ascultat-o, fiind orbită de iubire. Acum, Sabrina e dispusă să îi acorde o șansă reală lui Perneș, mai ales că are și aprobarea mamei sale, care a avut mereu dreptate în legătură cu alegerile sale.

ADVERTISEMENT

„Important e, oricum, orice s-ar întâmpla, eu să fiu alături de tine”, i-a spus Perneș Sabrinei. Fata nu se aștepta la o astfel de declarație de dragoste. „O să am grijă de tine și trebuie să fii puternică, da?”, i-a mai zis Perneș iubitei sale.

Tags: