Life

Andrei Ștefănescu, mesaj emoționant pentru fiul său. Ayan a împlinit 6 ani

Andrei Ștefănescu este un tată mândru. Fiul său și al Antoniei, Ayan, a împlinit 6 ani, iar vedeta de la Antena Stars a transmis un mesaj emoționant.
26.02.2023 | 12:11
Andrei Stefanescu mesaj emotionant  pentru fiul sau Ayan a implinit 6 ani
Fiul lui Andrei Ștefănescu a împlinit 6 ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În familia lui Andrei Ștefănescu este sărbătoare. Băiețelul său a împlinit șase ani și a fost sărbătorit ca la carte, cu o petrecere, iar prezentatorul de la Antena Stars i-a făcut o urare emoționantă fiului său.

Fiul lui Andrei Ștefănescu a împlinit șase ani

Chiar dacă în plan personal a reușit să bifeze multe reușite, Andrei Ștefănescu se mândrește cel mai tare cu fiul său. Ayan a venit pe lume în anul 2017 și de atunci le bucură inimile părinților lui care, deși au divorțat, fac tot posibilul să nu simtă lipsa unei familii. 

ADVERTISEMENT

La sfârșitul lunii februarie, băiețelul a împlinit 6 ani, ocazie cu care părinții i-au organizat o petrecere. În mediul online, vedeta Antena Stars a publicat mai multe imagini de la aniversare, în care apare împreună cu băiețelul său.

În timp ce Ayan râde cu gura până la urechi, jucându-se cu confetti colorate, în ochii lui Andrei Ștefănescu se poate citi fericirea. Totodată, alături de fotografii, artistul a transmis și un mesaj emoționant pentru fiul său.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, inima mea! Nu am cuvinte să-ți spun cât însemni pentru mine. Te ador!”, a scris Andrei Ștefănescu pe Instagram, iar în secțiunea de comentarii fanii, dar și persoanele publice, i-au transmis micuțului „La mulți ani!”.

Cum își educă Andrei Ștefănescu băiețelul

Andrei Ștefănescu este un tată cât se poate de implicat în creșterea băiețelului său, dovadă fiind imaginile pe care el le publică pe rețelele sociale, dar și declarațiile fostei soții. Chiar de curând, Antonia dezvăluia că se sfătuiesc în toate, chiar și în privința hainelor pe care copilul le poartă.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii Showbiz Report, pe care o prezintă la Antena Stars, Andrei Ștefănescu a explicat că își dorește ca Ayan să facă sport și că nu l-ar deranja dacă i-ar călca pe urme în ceea ce privește cariera artistică.

„Eu nu o să fiu ca ceilalți părinți, eu dacă simt că lui îi face bine ceva, o să-l îndrum. Cu siguranță, îl voi duce la sport, indiferent dacă va face de performanță sau nu. Dacă simt că va cânta bine, căci are ureche foarte bună, fredonează foarte bine de la un an.

ADVERTISEMENT

Vedem cum o să fie. Dacă eu o să văd că are calitate muzicală, o să îl împing acolo. Lui Ayan îi place la TV. Eu cred că nici Michael Jackson nu ajungea așa, dacă tatăl lui nu îl teroriza. Bine, acolo a fost extrem. Eu nu mă grăbesc să îl duc undeva”, a spus Andrei Ștefănescu, citat de SpyNews. 

ADVERTISEMENT