Life

Cum au fost surprinși Andrei Ștefănescu și Antonia la doi ani de la despărțire: „Suntem foarte uniți”

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta lui soție, au fost surprinși împreună, la doi ani și jumătate de la despărțire. Care a fost motivul întâlnirii?
23.02.2023 | 22:51
Cum au fost surprinsi Andrei Stefanescu si Antonia la doi ani de la despartire Suntem foarte uniti
Andrei Ștefănescu și Antonia au fost surprinși împreună, la mai bine de doi ani de la despărțire. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La doi ani și jumătate de când s-au despărțit, Andrei Ștefănescu și fosta soție au fost surprinși împreună în oraș. Antonia a făcut dezvăluiri despre subiect și a explicat dacă poate fi sau nu vorba despre o posibilă împăcare între cei doi.

Andrei Ștefănescu și Antonia, surprinși împreună la doi ani de la despărțire. Ce făceau cei doi

Andrei Ștefănescu și Antonia s-au iubit timp de șapte ani și au împreună un băiețel, însă în anul 2020 ei au decis, la fel de discret cum și-au trăit toată relația, să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, au rămas în relații bune.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antena Stars și fosta soție au  fost surprinși împreună de mai multe ori în cei doi ani și jumătate de la despărțire, însă întotdeauna au negat existența unei posibile împăcări, afirmând de fiecare dată că la mijloc este fiul lor.

De curând, ei au fost văzuți într-un magazin din București și, cu toate că erau însoțiți de Ayan, cei care îi îndrăgesc s-au gândit imediat și au sperat că artistul și Antonia au mai dat o șansă relației lor și au reîntregit familia.

ADVERTISEMENT

Ce spune Antonia despre o posibilă împăcare cu Andrei Ștefănescu

Antonia Ștefănescu a acordat un interviu în care a explicat că ea și Andrei s-au întâlnit de dragul micuțului, pentru a achiziționa câteva obiecte de mobilier pe care urmează să le pună în camera lui, deoarece băiatul și-a dorit un dormitor nou.

Pe de altă parte, Antonia a adăugat că se întâmplă foarte des ca ea și fostul soț să petreacă timpul împreună, alături de Ayan, pentru că el să nu le simtă în vreun fel lipsa și să crească înconjurat de dragostea ambilor părinți.

ADVERTISEMENT

„Am fost la cumpărături cu Andrei, fostul meu soț, dar eram și cu fiul nostru, Ayan, micuțul voia să își aleagă ceva mobilier pentru dormitor. Vă pot spune însă că nu este vorba despre o împăcare între mine și Andrei, nu mai formăm un cuplu de doi ani și jumătate, ne înțelegem însă bine de dragul copilului. 

Suntem doi oameni înțelepți, doi oameni care își iubesc copilul nespus de mult. Fiul nostru este la grădiniță, iar din toamnă va începe și școala. Eu și Andrei nu mai locuim împreună de când ne-am despărțit, fiecare este cu casa lui.

ADVERTISEMENT

Dar suntem foarte uniți în tot ceea ce privește creșterea lui Ayan, inclusiv hainele pe care le poartă copilul le cumpăr cu Andrei, noi i le alegem, împreună. Între mine și Andrei totul este la comun doar ceea ce ține de fiul nostru. Avem și multe activități cu cel mic, la ceva timp, așa este normal și frumos”, a declarat fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, conform Impact. 

ADVERTISEMENT