Life

Andrei Ștefănescu și fosta soție au mers împreună la munte, de dragul fiului lor. Ce eveniment neplăcut a avut loc

Andrei Ștefănescu și fosta soție au mers împreună la munte pentru a sărbători ziua băiatului lor. Un eveniment neprevăzut a avut loc, iar Antonia a fost rănită.
26.02.2022 | 17:26
Andrei Stefanescu si fosta sotie au mers impreuna la munte de dragul fiului lor Ce eveniment neplacut a avut loc
Andrei Ștefănescu și Antonia au petrecut weekendul la munte. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu și Antonia fac tot posibilul să petreacă evenimentele importante în familie, chiar dacă s-au despărțit, de dragul fiului lor, Ayan.

Vineri, micuțul a împlinit 5 ani, iar artistul și fosta lui soție au hotărât să-i sărbătorească ziua de naștere la munte. Însă, au avut loc și momente mai puțin plăcute. Antonia a fost rănită și le-a povestit totul urmăritorilor săi de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
andrei ștefănescu și fosta soție
Ayan a împlinit 5 ani.
Foto: Instagram

Ce a pățit fosta soție a lui Andrei Ștefănescu?

În timp ce întreaga familie se bucura de zăpadă, mănușile și fularul lui Ayan au fost furate de Alma, o cățelușă din rasa husky. Pentru că micuțul a început să plângă, Antonia a fugit imediat să recupereze obiectele și totul s-a transformat într-o adevărată aventură.

„Acum, că în sfârșit îmi trag și eu sufletul, trebuie să vă povestesc ceva. Eram la derdeluș cu Ayan și un frumos husky i-a furat fularul. Și dă-i și aleargă și Ayan după mine, pe străduțele de prin Predeal. 

ADVERTISEMENT

La un moment dat doar mă auzeam cu Ayan, nu mă mai vedeam. El plângea după mine. Într-un final, mă ajunge din urmă. O trecătoare îmi arată curtea câinelui. Am reușit să bag câinele în curte și după a început tăvălirea prin zăpadă.”, a povestit Antonia Ștefănescu, pe Instagram.

În lupta pentru recuperarea fularului, câinele a mușcat-o pe fosta soție a solistului. Cu toate acestea, nu a renunțat până nu a ieșit victorioasă.

ADVERTISEMENT

„Toată treaba a durat, în total, cam 40 de minute. Când am pus mâna pe fular, a pus și câinele gura pe mine. Adică, m-a mușcat de mână. Dar nu m-am lăsat, am reușit să mă întind după coada de mătură, care era pe acolo, și să dau după câine.”, a adăugat Antonia.

Când a crezut că totul s-a terminat, Ayan a anunțat-o pe mama lui că Alma îi furase și mănușile, așa că aceasta a fost nevoită se se întoarcă în curte.

ADVERTISEMENT

„Încă mă doare mâna”

Antonia le-a mărturisit prietenilor săi din mediul virtual că încă o doare mâna și le-a arătat, de asemenea, imagini cu rănile căpătate.

antonia ștefănescu mușcată de câine
Un câine a mușcat-o pe Antonia Ștefănescu de mână.
Foto: Instagram

Totodată, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a explicat și care este motivul pentru care a alergat după câine și nu a renunțat la fular și mănuși. Antonia a dezvăluit că băiatul ei se atașează cu ușurință de lucruri și ar fi suferit.

„Încă mă doare mâna. Ce-i drept, chiar se putea și mai rău. O să treacă, o să apuc și eu mai bine cu ea. De ce nu am renunțat? Pai, nu renunț eu la jumătatea drumului, deja făceam treabă bună. Doi, este set cu mănușile și cu căciula. Trei, Ayan este genul de copil care ar fi plâns 7 luni și 7 zile după el.

Iar eu nu aș fi făcut față și nu aș fi rezistat la trauma lui, sincer. Este foarte atașat și nu aș fi vrut să urască câinele.”, a explicat Antonia Ștefănescu.

ADVERTISEMENT