Sport

Andrei Stoica a dat verdictul în războiul dintre Gigi Becali și Armată: „FCSB e Steaua! Nu e clar că e vorba de bani la mijloc?”. Exclusiv

Andrei Stoica, cunoscutul luptător de kickboxing, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre războiul interminabil dintre FCSB și CSA Steaua pentru identitatea echipei înființate în 1947.
13.04.2022 | 19:04
Andrei Stoica a dat verdictul in razboiul dintre Gigi Becali si Armata FCSB e Steaua Nu e clar ca e vorba de bani la mijloc Exclusiv
Andrei Stoica, cunoscutul luptător de kickboxing, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre războiul interminabil dintre FCSB și CSA Steaua pentru identitatea echipei înființate în 1947
ADVERTISEMENT

Atât Andrei Stoica, cât și fratele său, Bogdan Stoica, sunt suporteri ai Stelei, cei doi copilărind în cartierul Ghencea din București.

Andrei Stoica a dat verdictul în războiul dintre Gigi Becali și Armată

Războiul dintre Gigi Becali și Armată a divizat suporterii roș-albaștri, Peluza Nord alegând să o susțină pe FCSB, în timp ce Peluza Sud este de partea celor de la CSA Steaua. Însă, Andrei Stoica susține că, în opinia sa, FCSB este continuatoarea echipei înființate în 1947 și care a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt susținător al Stelei, dar sunt bun la FIFA, pe PlayStation (n.r. râde). E aceeași treabă. Pentru mine FCSB e Steaua! De ce? Cu ea am crescut, ea a fost Steaua pentru mine, încă de când eram copil”, a declarat Andrei Stoica, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Andrei Stoica: „Acum e doar politică!”

Cunoscutul luptător de kickboxing este de părere că acest conflict dintre FCSB și CSA Steaua are la mijloc o cauză financiară, având în vedere că, în forma actuală, clubul Armatei nu poate promova în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

„Acum e doar politică și bani mulți la mijloc. Mă lasă rece. Numai când de gândești… ok, CSA Steaua este deținută de Armată și, în momentul în care se va face promovarea, Armata nu poate să promoveze cu ea, trebuie să o vândă. Adică, nu e clar că e vorba de bani la mijloc? Aici mă lasă rece”, a mai spus Andrei Stoica.

Bogdan Stoica este de aceeași părere cu fratele său

Într-un interviu de anul trecut, Bogdan Stoica, fratele lui Andrei Stoica, declara, la rândul său, că echipa patronată de Gigi Becali este, în accepțiunea sa, continuatoarea Stelei.

ADVERTISEMENT

„Joc și fotbal, este primul sport cu care am început cariera de sportiv și îmi place foarte mult. Acum, în pauză, am jucat la Dunărea Giurgiu în Liga 4 și, sincer, mizez pe FCSB în lupta pentru titlu.

Sunt fan înrăit încă de când eram copil și eu recunosc Steaua în această echipă. Pentru mine, FCSB este Steaua, pentru că așa am crescut.

ADVERTISEMENT

Am crescut acolo, în cartier, cu Steaua din Ghencea condusă de Becali. Nu știu ulterior ce discuții au fost și de ce s-a ajuns în punctul ăsta”, declarat Bogdan Stoica, în martie 2021, la Pro Arena.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 15,50 este cota pentru ”2 și sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: