Life

Andrei Stoica de la Exatlon, critici pentru Emil Rengle de la Survivor România: „Asta spune multe despre caracterul său”

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a comentat evoluțiile concurenților de la Survivor România în emisiunea Extrashow prezentată de Zannidache pe VOYO. Emil Rengle a primit critici dure.
08.02.2022 | 07:30
Andrei Stoica de la Exatlon critici pentru Emil Rengle de la Survivor Romania Asta spune multe despre caracterul sau
Andrei Stoica l-a criticat dur pe Emil Rengle de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Luptătorul Andrei Stoica i-a adus critici lui Emil Rengle de la Survivor România, unul dintre concurenții pe care nu-i vede cu ochi buni din cauza felului în care a ales să-și joace cartea în concursul de la PRO TV.

Andrei nu împărtășește deloc lucrurile pe care le spune și le face Emil în junglă, despre care a spus cu alte cuvinte că este extrem de fals.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Exatlon a declarat că el nu ar putea sta în același loc cu un om care la testimoniale l-ar face cu ou și cu oțet.

Andrei Stoica, despre Emil Rengle de la Survivor România: „L-am văzut cum i-a desființat pe toți”

„Deci, fii atent, la un moment dat l-am văzut pe Emil… Rengle, să nu zic Emil că nu suntem prieteni. L-am văzut cum i-a desființat pe toți. 

ADVERTISEMENT

În momentul în care vin și-i desființez pe toți, bă, io nu pot dup-aia să stau cu tine. Asta spune foarte multe despre caracterul său. I-a desființat la modul urât. După aia îl vezi de brațe, de gât, de mână.

După aia te duci și…”, a declarat Andrei Stoica la Extrashow.

Stoica a comentat și acuzațiile pe care le-a primit Elena Chiriac din partea colegilor ei. Rengle și Laura Giurcanu au spus despre sportivă că pozează în victimă.

ADVERTISEMENT

„Întâmplător o cunosc pe Elena. E o fată drăguță. Nu cred că e genul să facă pe victima. Are momentele ei, dar nu cred că e genul. Ea se concentrează foarte bine pe traseu și face față presiunii. De când am început să cunosc… E al ei”, a mai spus Andrei.

Stoica a dat și un verdict personal în legătură cu deznodământul celui de-al treilea sezon Survivor România. Bărbatul a zis că nu-l vede câștigător pe Cătălin Zmărăndescu, pe care l-a și antrenat la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Nu-l vede câștigător pe Cătălin Zmărăndescu

Andrei a declarat că pe Zmărăndescu îl încurcă vârsta, kilogramele și înălțimea și susține că și el ar fi conștient că nu ar avea o șansă reală la marele premiu.

De asemenea, Stoica a mai spus că în cazul în care Zmărăndescu va reuși să dovedească faptul că poate fi un adevărat survivor va primi toate laudele sale.

Emisiunea Extrashow apare în fiecare duminică, luni și marți pe canalul VOYO, imediat după încheierea ediției de Survivor de pe tv.

 

 

ADVERTISEMENT