Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Vochin, dezlănţuit la adresa analiştilor care au atacat naţionala: „Au făcut pe antrenorii şi au zis că e mai bine la studio!”

Andrei Vochin a luat foc după calificarea României la Euro 2024. Consilierul președintelui FRF a pus tunurile pe analiștii care au criticat naționala.
20.11.2023 | 12:31
Andrei Vochin dezlantuit la adresa analistilor care au atacat nationala Au facut pe antrenorii si au zis ca e mai bine la studio
Andrei Vochin, dezlănţuit la adresa analiştilor care au atacat naţionala: „Au făcut pe antrenorii şi au zis că e mai bine la studio!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a răbufnit în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. După calificarea României la Campionatul European, consilierul lui Răzvan Burleanu a pus tunurile pe analiștii TV.

Andrei Vochin a ieșit la atac după calificarea României la Euro 2024: „Unii doar au făcut pe antrenorii”

„Pe mine m-a tulburat să văd oameni din fotbal. La jurnaliști pot să înțeleg. Eu am o formațiune, m-am dus pe o nișă, asta tehnico-tactică, ca jurnalist am vorbit cu foarte mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Am înțeles ce am făcut, nu sunt la fel de bun pe cancanuri, pe chestii de genul ăsta cum sunt alți colegi de ai mei, nu sunt la fel de bun pe scriitură cum sunt alți colegi de ai mei.

Ok. Asta e nișa mea. Domne, dar tu ești specialist. Ești fie antrenor, fie fost jucător. Păi chiar nu vezi lucrurile astea? Înseamnă că ai o problemă mare, având o școală în spate, făcând pe antrenorii pe la unele echipe.

ADVERTISEMENT

Că nu pot să îi numesc antrenori, că unii au făcut pe antrenorii și au zis că e mai bine la studio, cu domnii ziariști, de îi înjuram noi. E bine să stai în studio.

Pe ăștia nu îi pot înțelege. Nu ai fost în stare nici pe teren să faci pe antrenorul, vii în studio și nu ești în stare să faci o analiză? Dacă ajungi să îți cer scuze după aceea. Eu asta înțeleg”, a fost reacția lui Andrei Vochin, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Consilierul președintelui FRF a vrut să lămurească însă faptul că săgețile sale nu sunt îndreptate spre Ilie Dumitrescu. „Ilie Dumitrescu e unul dintre cei mai buni analiști din România. Nu la el m-am referit, Doamne ferește.

(n.r. – Dar la cine te-ai referit? Nu vreau să spun. Îi respect prea mult pentru ce au fost ca jucători. Cine se simte, să se supere, dar să nu își ceară scuze după aceea. În momentul în care provii din mediul fotbalistic, eu am pretenția să ai capacitatea unei analize”, a adăugat Vochin.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Andrei Vochin A RABUFNIT IMPOTRIVA celor care AU ATACAT nationala Romaniei

ADVERTISEMENT