Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 20 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top înainte de România – Elveția

FANATIK SUPERLIGA continuă luni, 20 noiembrie, de la ora 10:30, cu o nouă ediție dedicată echipei naționale. ”Tricolorii” s-au calificat după 8 ani la turneu final.
19.11.2023 | 19:29
Fanatik SuperLiga luni 20 noiembrie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de top inainte de Romania  Elvetia
FANATIK SUPERLIGA continuă luni, 20 noiembrie, de la ora 10:30, cu o nouă ediție dedicată echipei naționale. ”Tricolorii” s-au calificat după 8 ani la turneu final. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, luni, 20 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează calificarea naționalei României la Euro 2024 cu invitați de calibru. Emisiunea poate fi urmăriră LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 20 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top marcă după victoria cu Israel

HORIA IVANOVICI va continua discuțiile pe tema calificării echipei naționale a României la Euro 2024 cu invitați de top la FANATIK SUPERLIGA, luni, 20 noiembrie, ora 10:30. Ecourile acestei performanțe sunt încă puternice, iar cei ce vor veni în platou vor explica cum au trăit momentul.

ADVERTISEMENT

În ediția specială de duminică a FANATIK SUPERLIGA ați aflat că Radu Drăgușin este la un pas de un transfer la o echipă mare, dar și faptul că Mitică Dragomir a avut încredere în elevii lui Edi Iordănescu și a pariat pe victoria naționalei în momentul în care Israelul conducea cu 1-0.

HORIA IVANOVICI va continua discuțiile pe tema succesului fantastic de la Felcsut alături de invitații de top Andrei Vochin, Bănel Nicoliță și Robert Niță. Prin Skype va intra și Daniel Șendre pentru a da o și mai mare forță acestei ediții de colecție.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate acestea, cei prezenți la FANATIK SUPERLIGA vor analiza și meciul pe care ”tricolorii” îl vor disputa marți pe Arena Națională împotriva Elveției. Cu un rezultat de egalitate, România va încheia Grupa I pe primul loc și va fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru Euro 2024.

De altfel, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a făcut o dezvăluire din vestiarul naționalei. El a spus că jucătorii vor să profite de momentul bun și să câștige în fața Elveției pentru a-i face fericiți pe cei 50.000 de spectatori ce vor veni pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Fiți pe fază! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata. ”Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune. FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT