Life

Anemona de la A.S.I.A, după separarea de tatăl fiului ei: ”Nu am un partener acum”

Solista trupei A.S.I.A, care a scris istorie în anii 2000, Anemona Nicolae face dezvăluri despre viața de mămică, după separarea de tatăl fiului ei.
14.02.2023 | 12:30
Anemona de la ASIA dupa separarea de tatal fiului ei Nu am un partener acum
Anemona, viața după separarea de tatăl fiului ei! Sursa foto: instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După aproximativ 25 de ani de când au pus proiectul A.S.I.A pe pauză, îndrăgita formație revine, și, pe 6 martie la Sala Palatului vor susține un concert mult așteptat de toți fanii. Anemona ne-a dezvăluit, în premieră pentru FANATIK, ce a făcut în ultimii ani. Grija pentru unicul ei copil, separarea de tatăl băiețelului ei, dar și munca asiduă pe plan profesional sunt cele punctate de frumoasa blondină.

Anemona de la A.S.I.A, despărțită de tatăl fiului ei!

Anemona Niculescu, al doilea ”A” din numele formației A.S.I.A, este o femeie care și-a ținut viața privată departe de ochii și urechile curioșilor. După plecarea din trupă, ea a decis că liniștea ei și a familiei sunt prioritare, așa că, a stat departe de evenimentele mondene și s-a axat, printre picături, de cariera muzicală.

ADVERTISEMENT

Am preferat să stau în liniște. Nu îmi place să apar la evenimente mondene. Sunt o persoană liniștită și retrasă. De aceea nu m-ați mai văzut, în afara muncii pe care o fac pe plan muzical”, a povestit Anemona, solista trupei A.S.I.A.

Sacrificii uriașe pentru revenirea formației care a scris istorie în anii 2000

Din afară totul pare frumos, însă, în realitate, revenirea pe scenă în formula A.S.I.A presupune muncă multă, și, pentru Anemona, și sacrificii puțin mai mari, asta pentru că, ea nu locuiește în București. Frumoasa interpretă este nevoită să facă adesea naveta de la Constanța, unde locuiește alături de fiul ei.

ADVERTISEMENT

În general stau patru zile pe săptămână în Constanța și trei zile în București. În acele zile în care vin oricum ca să predau studenților aici în capitală, seara am vorbit cu fetele ca să avem și repetițiile. Așa o să reușesc să le împac pe toate”, a explicat cunoscuta artistă.

Unicul ei copil o susține sau îi reproșează că nu-i este alături?

De nouă ani a devenit mama unui băiețel, iar drumul Anemonei s-a schimbat, asta pentru că ea l-a pus mereu pe primul plan. Astfel, acum, odată cu reunirea trupei, întrebată ce spune micuțul despre plecările îndelungi, a răspuns că o va înețelege.

ADVERTISEMENT

Este fanul nostru, al trupei A.S.I.A. O să-l iau cu mine la concerte, probabil, când o să avem evenimente ca să guste puțin din viața aceasta agitată de artist, pentru că își dorește să-mi calce pe urme. Vreau să realizaze și să se gândească bine dacă îi place sau nu. Să vadă că este obositor, că stai mult pe drumuri. Nu este doar momentul în care urci pe scenă, sunt mult mai multe lucruri în spate”, spune, pentru FANATIK, Anemona.

Anemona Nicolae: ”Meseria de artist… nu este sigură din punct de vedere financiar”

Solista trupei A.S.I.A ne povestește că micuțul ei este dornic de o carieră pe plan muzical, dar, ea nu îl îndeamnă să-i calce pe urme. Asta pentru că, susține ea, poți întâmpina nenumărate obstacole atât din punct de vedere al orelor de muncă, al stresului, cât și financiare. Veniturile nefiind sigure lună de lună. Însă, admite că, dacă acesta se va decide să se facă artist, îl va fi alături, cât poate și cu ce poate.

ADVERTISEMENT

Ei cu siguranță își doresc, la copiii mă refer, având așa modele acasă. Este normal. Nu mi-aș dori să-mi calce pe urme. Ca orice părinte responsabil mi-ar plăcea să-l sfătuiesc să se gândească și la altceva, pentru că meseria de artist, pe lângă faptul că este foarte grea și solicitantă, nu este sigură din punct de vedere financiar. Și nici constantă. Dar, dacă el asta își dorește, sigur că nu i-aș sta împotrivă și l-aș susține”, a mai precizat vedeta pentru FANATIK.

”Este o parte personală separarea de tatăl copilului meu”

În încheiere, aducând în discuție relația cu partenerul de viață, Anemona ne-a oferit mărturisit că acest capitol este mai sensibil, și că, doar atât ne poate confirma, că nu există nimeni în plan amoros.

Nu am un partener acum. Sunt în totalitate dedicată copilului și meseriei mele. Este o parte personală separarea de tatăl copilului meu, de asta nu am discutat niciodată despre lucrurile acesta și nici nu o să vorbesc”, a conchis Anemona de la A.S.I.A.

ADVERTISEMENT