Life

Angela Rusu, la un pas de tragedie după ce a primit un diagnostic greșit: „Eram semiparalizată”

Angela Rusu a povestit printre lacrimi cum un diagnostic greșit pus de medicii din America i-ar fi putut fi fatal. Tratamentul administrat i-a afectat creierul.
16.09.2022 | 13:23
Angela Rusu la un pas de tragedie dupa ce a primit un diagnostic gresit Eram semiparalizata
Angela Rusu a fost diagnosticată greșit, iar tratamentul i-a afectat creierul. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Angela Rusu a povestit că a trecut prin clipe cumplite. Artista a leșinat în aeroport, iar medicii i-au pus un diagnostic crunt, confirmat și de cei din România. Tratamentul urmat i-a afectat funcțiile creierului și risca să ajungă într-un scaun cu rotile.

Angela Rusu, la un pas de a rămâne imobilizată în scaun cu rotile. Medicii i-au pus un diagnostic greșit

Angela Rusu a avut o viață greu încercată. Copilăria i-a fost marcată de tatăl care consuma alcool excesiv și a trecut prin mai multe divorțuri.

ADVERTISEMENT

Artista se dedică vieții de familie, devenind mămică la 47 de ani, dar și carierei sale, ceea ce și-a pus amprenta asupra sănătății sale.

În emisiunea lui Cătălin Măruță a dezvăluit că în timp ce se afla în turneu în America, a leșinat din cauza oboselii și a epuizării.

ADVERTISEMENT

„Am fost într-un turneu în America și din cauza oboselii și a epuizării, am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport. Corpul meu a cedat.

Eram singura pe aeroportul din Sacramento. Marius a trebuit sa vina după mine, n-am mai putut sa vin acasă”, a povestit Angela Rusu.

ADVERTISEMENT

Din partea medicilor din America, Angela Rusu a primit un diagnostic grav, confirmat și de cei din România, însă acesta a fost eronat.

„Eram semiparalizată”

A urmat un tratament greșit care i-a afectat funcțiile neurologice și a fost la un pas de a ajunge imobilizată într-un scaun cu rotile. Angela Rusu a găsit salvarea în Turcia.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Greșit, nu a fost corect. Am fost foarte rău. Luam acele medicamente care mi-au fost prescrise greșit și eram ca semiparalizată.

Nu mai puteam vorbi, nu mai puteam articula cuvinte, nu mai puteam sa umblu. Mă ducea Marius de mână prin casă. Când am ajuns în Turcia, mi-a spus medicul că dacă continuam să iau acele medicamente încă două luni, ajungeam în scaun cu rotile irecuperabil”, a spus, printre lacrimi, Angela Rusu.

Mai mult, vedeta a dezvăluit și că diagnosticul greșit i-a fost confirmat și de un medic neurolog din Cluj. De aceea, ea i-a sfătuit pe oameni să ceară mai multe păreri în astfel de cazuri.

„Eu am fost si la cel mai bun neurolog din Cluj, care mi-a confirmat diagnosticul pus de cei din America (…). Erau niște medicamente foarte periculoase, care mi-au afectat creierul. Câteva luni încă învățam să vorbesc. La cântări Dumnezeu, m-a ajutat să pot să cânt și să pronunț cuvintele”, a mărturisit Angela Rusu.

ADVERTISEMENT