Life

Angela Similea, imagine memorabilă alături de Stela Enache și Corina Chiriac. Cum arată artista la 76 de ani

Angela Similea a decis să se retragă din activitate. Asta în ciuda faptului că artista arată impecabil și la vârsta de 76 de ani.
17.03.2023 | 11:53
Angela Similea imagine memorabila alaturi de Stela Enache si Corina Chiriac Cum arata artista la 76 de ani
Cum arată Angela Similea la 76 de ani. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Angela Similea a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din industria muzicală românească. Acesta mai era numită și diva Generației de Aur. În ciuda succesului imens pe care l-a avut însă, în urmă cu șape ani, artista a decis să se retragă complet de pe scenă.

Cum arată Angela Similea la 76 de ani

Muzica i-a adus împlinire, însă în final Angela Similea a decis să mai are nevoie și de liniște. Vedeta nu a mai apărut de mult prin spațiul public și nu a mai fost văzută nici în prea multe emisiuni. Recent însă, aceasta a devenit mai activă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Angela Similea a participat și la un eveniment important alături de colegele ale. Este vorba despre inaugurarea Casei de Cultură „Doamna Chiajna”, iar imaginile sunt de-a dreptul fabuloase. Nu doar că artista arată impecabil, dar nici colegele ei nu sunt mai prejos.

La evenimentul respectiv, care a avut loc aproape de 8 martie, Ziua Femeii, pe lângă Angela Similea am văzut și alt anume răsunătoare. Este vorba despre Corina Chiriac, Stela Enache, Marina Voica, Dida Drăgan. De cealaltă parte, Mirabela Dauer, dar și Doina Spătaru nu au putut participa la eveniment.

ADVERTISEMENT
Angela Similea la inaugurarea Casei de Cultură „Doamna Chiajna
Angela Similea la inaugurarea Casei de Cultură „Doamna Chiajna”. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik

Angela Similea, premiată la eveniment

Într-o postare pe pagina personală de socializare, Angela Similea a anunțat că a primit și două distincții. Mai exact, este vorba despre trofeul Doamna Chiajna și Diploma de Excelență pentru întreaga activitate. ”Bună seara, dragi prieteni! Doresc să vă prezint cele mai recente premii, care completează colecția anilor mei de cântec.

Trofeul Doamna Chiajna și Diploma de Excelență pentru întreaga activitate, pe care le-am primit cu ocazia inaugurării Casei de Cultură «Doamna Chiajna». (…).

ADVERTISEMENT

M-am bucurat să-i reîntâlnesc pe minunații mei colegi, la un asemenea eveniment de cultură: Corina Chiriac, Stela Enache, Adrian Daminescu, Marina Voica, Dida Drăgan, Tavi Ursulescu. Alături de noi s-au aflat și scriitorul Varujan Vosganian, d-na învățătoare Maria Velicu și minunata campioană olimpică la judo, Alina Dumitru!”, este doar o parte din postarea artistei.

De asemenea, Angela Similea a mai adăugat că regretă că Mirabela Dauer și Doina Spătaru, însă se bucură de participarea la eveniment. Artista le-a mai povestit celor care urmăresc că seara s-a încheiat cu un recital de suflet pentru ea. Acesta a fost susținut de Ovidiu Komornyik, un bun prieten al artistei și trupa OK band.

ADVERTISEMENT

Amintim că tot Ovidiu Komornyk a fost cel care a vorbit la un moment dat depre viața Angelei Similea. La acel moment, artistul povestea că aceasta își petrece cea mai mare parte a timpului plimbându-se. De asemenea, cei doi încă țin legătura, chiar dacă nu mai apar pe scenă împreună. 

ADVERTISEMENT
Tags: