Life

Angela Similea, mărturie cutremurătoare. Ce a făcut soțul său înainte să moară

14.10.2020 | 19:43
Angela Similea marturie cutremuratoare Ce a facut sotul sau inainte sa moara
Gestul șocant al soțului Angelei Similea înainte să moară. Artista, lăsată fără cuvinte. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Angela Similea este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească din toate timpurile. Cântăreața a avut o viață zbuciumată, plină de povești de dragoste controversate.

Interpreta care a avut o poveste de iubire inedită cu actorul Florin Piersic, fiind râvnită de bărbați celebri pe tot parcursul carierei sale, a trăit cea mai frumoasă perioadă din viața ei alături de Victor Surdu.

ADVERTISEMENT

Angela Similea s-a cunoscut cu politicianul în 1968, în timpul unui festival de muzică ușoară, dar s-au căsătorit 31 de ani mai târziu. După o căsnicie de 12 ani, artista a rămas văduvă, soțul ei încetând din viață în 2o11, la vărsta de 63 de ani.

Angela Similea, mărturie cutremurătoare. Ce a făcut soțul său înainte să moară

Căsnicia dintre Angela Similea şi Victor Surdu a fost una relativ scurtă, deși cei doi au trăit o iubire ca în filme. Pe 7 mai 2011, fostul ministru al Agriculturii a decedat, după ce s-a luptat un an de zile cu o boală cumplită, cancer pancreatic.

ADVERTISEMENT

Cei doi au format unul dintre cele mai admirate cupluri din România, relația dintre aceștia fiind un model demn de urmat, dovedind că există dragoste pură și la a doua tinerețe. Toţi cei care i-au cunoscut au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

“Victor Surdu împreună cu Angela Similea, erau o pereche foarte frumoasă, puţine căsnicii am văzut să se înţeleagă precum ei.”, declara Petre Dinei, politicianul fiind prieten bun cu cei doi.

ADVERTISEMENT

Angela Similea a suferit foarte mult după ce și-a pierdut partenerul mult iubit, aducându-și aminte cu drag, chiar și acum, la 9 ani de la tragedie, de momentele petrecute împreună. Recent, vedeta a pierdut și procesul pentru averea fostului soț, proces câștigat de fratele politicianului, Gabriel Surdu.

Pe lângă iubirea dincolo de viață și de moarte dintre Angela Similea și partenerul ei, aceștia aveau și pasiuni comune, Victor Surdu fiind, la rândul lui, pasionat de muzică. Politicianul avea un talent incontestabil, după cum a mărturisit chiar și cântăreața Corina Chiriac.

ADVERTISEMENT

„Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape. A fost dragoste ca în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraodinar de romantic, dar și o furtună. Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu”, a dezvăluit Angela Similea.

ADVERTISEMENT