Life

Încă o lovitură pentru Angela Similea! Marea artistă a rămas pe drumuri! Unde a ajuns să locuiască la 74 de ani

12.08.2020 | 17:25
Inca o lovitura pentru Angela Similea Marea artista a ramas pe drumuri Unde a ajuns sa locuiasca la 74 de ani
Încă o lovitură pentru Angela Similea! Marea artistă din Generația de Aur a pierdut procesul pentru averea soțului, dar și casa în care a locuit. Stă în casa unor prieteni
ADVERTISEMENT

Lovitură după lovitură pentru Angela Similea. Doamna muzicii românești trece prin clipe cumplite la cei 74 de ani, după ce a pierdut procesul pentru averea fostului soț, Victor Surdu, dar și casa în care a locuit zeci de ani.

Practic, artista a rămas pe drumuri, dar, din fericire, i-au rămas câțiva prieteni pe care se poate baza. Astfel, Angela Similea locuiește acum în casa unora dintre ei, plecați peste hotare, undeva în zona Plevnei.

ADVERTISEMENT

După doi ani de judecată prin tribunale, Angela Similea a fost învinsă de fratele fostului ei soț, Gabriel Surdu, și obligată să-i acorde toată averea moștenită de la răposatul Victor Surdu.

Angela Similea a ajuns pe drumuri. A pierdut tot și locuiește în casa unor prieteni

Angela Similea trece printr-o dramă încă din 2009, an în care, atât soțul artistei, cât și mama sa Gherghina, s-au îmbolnăvit și au pierdut lupta cu viața. La scurt timp, artista mai primea o lovitură. Nașul ei de cununie și unul dintre frați au murit fulgerător.

ADVERTISEMENT

Odată cu aceste decese, au apărut și problemele financiare pentru Angela Similea. Încă de pe vremea în care Victor Surdu trăia, cei doi s-au aflat în imposibilitatea de a-și mai plăti ratele la bancă, pentru un credit de 700.000 de euro, astfel înregistrându-se datorii mari.

Așa a ajuns să piardă apartamentul din Bucurețti în care a locuit cu fostul soț. Disperată, artista a încercat să vândă vila din Belciugatele, contra sumei de 750.000 de euro, dar fără succes.

ADVERTISEMENT

Ajutată de prieteni, Angela a reușit să își găsească o stabilitate, să aibă un acoperiș deasupra capului.  În plus, în fiecare an, merge la fiul său Sorin Hilgen, stabilit în America.

Marea cântăreață a avut o viață amoroasă la fel de palpitantă și schimbătoare. A trecut prin patru mariaje. Primul a fost cu Andi Constantin, de meserie electrician, a urmat chitaristul Sorin Movileanu, cel care i l-a dăruit și pe Sorin, unicul ei copil.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost înfiat de Jan Hilgen, un afacerist olandez, care a devenit al treilea soț al Angelei. Ultimul mariaj a fost cu Victor Surdu, pentru averea căruia s-a războit atâția ani prin tribunale.

ADVERTISEMENT