Life

Angelica Stoican și-a făcut fiica să plângă la televizor cu un simplu gest. Niculina Stoican nu s-a putut abține

Niculina Stoican a izbucnit în lacrimi la televizor, iar responsabilă a fost chiar mama sa, cântăreața Angelica Stoican.
13.06.2023 | 23:00
Angelica Stoican sia facut fiica sa planga la televizor cu un simplu gest Niculina Stoican nu sa putut abtine
Niculina Stoican a izbucnit în plâns. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Niculina Stoican a avut parte de o surpriză de proporții în timp ce filma pentru emisiunea Vedeta Populară. Mama sa, Angelica Stoican, a urcat pe scenă, iar ceea ce a urmat i-a emoționat pe toți cei prezenți, dar mai ales pe cântăreața de muzică populară.

Niculina Stoican nu și-a putut stăpâni lacrimile, deși era la televizor

Niculina Stoican a vorbit de fiecare dată când a avut ocazia despre relația specială pe care o are cu mama sa. Pe Angelica Stoican o consideră un exemplu din toate punctele de vedere și o admiră pentru puterea de care a dat dovadă, dar  și pentru iubirea pe care i-a purtat-o tatălui său. 

ADVERTISEMENT

De altfel, solista este singura care o poate reduce pe apriga olteancă la tăcere, după cum chiar a dezvăluit. Iar recent a avut loc un episod foarte emoționant pentru ea. Mama sa a urcat pe scenă în cadrul emisiunii Vedeta populară, difuzată pe TVR1, unde Niculina Stoican este jurat.

Angelica Stoican a cântat alături Zvonko Trailovici, un român în vârstă de 43 de ani, născut în Valea Timocului, Serbia, care a crescut cu muzica artistei. Ulterior, moderatoarea Iuliana Tudor i-a cerut să o caracterizeze pe fiica sa. Ceea ce a urmat i-a înduioșat pe toți.

ADVERTISEMENT

„Niculina și Adriana nu urcau pe scenă dacă eu nu simțeam clar că ceva este acolo în sufletul lor, și pe care eu, am încercat toată viața, să-l multiplic și să-l șlefuiesc. Sunt copiii mei.

O mamă după cum știi, puiul ei cum este: cel mai frumos, cel mai deștept și talentat. Așa că, ce să zic, Niculina și Adriana sunt stelele mele de pe cer, pe care singură, la Orșova, le văd în fiecare seară”, a spus Angelica Stoican, conform starpopular.ro. 

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu îi voi atinge valoarea”

La rândul său, Niculina Stoican a fost nevoită jurizeze prestația pe care propria sa mamă a avut în emisiune. Printre lacrimi, vedeta mărturisit că atât ca om, cât și ca artistă, din punctul său de vedere, nimeni nu se va ridica vreodată la înălțimea Angelicăi Stoican.

„Impecabil! Prestația dumneavoastră a fost impecabilă, alegerea a fost impecabilă! Mama este singurul om care mă reduce la tăcere! Ca om care și-a dorit să calce pe urmele ei, ca interpret al Mehedințiului conștient că niciodată nu îi voi atinge valoarea.

ADVERTISEMENT

Din simplul motiv că repertoriul ei este impecabil. Stilistica ei interpretativă este de neegalat! Că s-a păstrat atât de curată și atât de legată de Mehedinți, încât sunt tare mândră că sunt copilul ei! Pentru noi, în Mehedinți, începutul nostru, definiția noastră este una singură, alta nu va mai fi niciodată: Angelica Stoican!”, a reacționat Niculina Stoican.

ADVERTISEMENT