Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anghel Iordănescu, emoționat de întâlnirea Emeric Jenei – Horia Ivanovici: ”Un gest colosal! Felicitări!”

Fostul selecționer al României, Anghel Iordănescu, a fost impresionat de povestea lui Horia Ivanovici, după ce moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA s-a întâlnit cu Emeric Jenei.
05.12.2023 | 17:50
Anghel Iordanescu emotionat de intalnirea Emeric Jenei  Horia Ivanovici Un gest colosal Felicitari
Anghel Iordănescu, emoționat de întâlnirea Emeric Jenei - Horia Ivanovici: ”Un gest colosal! Felicitări!”
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu e de părere că toată toată lumea ar trebui să aprecieze mai mult aceste valori ale sportului românesc, cum ar fi Emeric Jenei sau Mircea Lucescu, în condițiile în care au ajuns la vârsta la care pot să împărtășească tuturor adevărate povești de viață. Horia Ivanovici a fost în acest weeek-end la Oradea, unde s-a întâlnit la masă cu Jenei.

Anghel Iordănescu, emoționat de întâlnirea Emeric Jenei – Horia Ivanovici

”În weekend am fost la Oradea, la un tăiat de porc. Am fost foarte emoționat duminică, l-am invitat la masă pe domnul Jenei. Am stat până duminică seară, am stat și cu familia dânsului.

ADVERTISEMENT

Am spus duminică, dacă îi permite sănătatea, l-am invitat la masă. Am stat o oră jumătate la un restaurant, am depănat amintiri cu acest mare om și am vorbit și de dumneavoastră”, a povestit Horia Ivanovici, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

”Ai făcut un gest colosal. Bravo, felicitări! Incredibil Horia să-mi spui, mă bucur foarte mult, în condițiile în care știu că nu se mai poate deplasa decât cu ajutor, însoțitor”, a replicat Anghel Iordănescu, vizibil fericit de veste. Horia Ivanovici a mărturisit că Emeric Jenei a ținut neapărat să vină la restaurant, deși nu are o stare de sănătate tocmai ideală.

ADVERTISEMENT

”Am stat până duminică seară, am stat și cu familia dânsului. Am spus duminică, dacă îi permite sănătatea, l-am invitat la masă. Am stat o oră jumătate la un restaurant, am depănat amintiri cu acest mare om și am vorbit și de dumneavoastră.

A venit cu fosta noră, era într-un baston, a spus că pentru mine vine, că nu ne-am văzut de foarte mulți ani. Lăsând la o parte că am fost onorat, am fost impresionat de efortul pe care l-a făcut. Am stat o oră jumate, am mâncate sarmale, tort Doboș, am depănat amintiri. M-au copleșit emoțiile”, a punctat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Anghel Iordănescu pentru toți iubitorii sportului

În concluzie, Emeric Jenei a transmis un mesaj tuturor celor care au ocazia să mai stea de vorbă cu fostele mari glorii ale sportului românesc, până nu va fi prea târziu. ”Te felicit încă o dată, cred că exemplul tău ar trebui să-l ia și alți oameni de media. Să profităm acum de acești oameni de aur, Emeric Jenei e un om de aur pentru fotbalul românesc. Să profităm acum cât sunt în viață, să le aflăm secretele, modul de lucru. Emeric Jenei e un monument, e un colos al fotbalului românesc.

Dacă vreți, e greu să ai în fotbal oameni înțelepți precum Jenei, precum Lucescu, să-i ai și să nu profiți de experiența și de realizările lor. E păcat, acum cât mai pot spune cum au reușit, ce au făcut, care a fost crezul lor atunci când au obținut sau înainte să obțină marile performanțe pe care le-au obținut.

ADVERTISEMENT

Am colaborat foarte bine, pot spune cu permisiunea lui că suntem prieteni. Că am fost și încă suntem prieteni. Am debutat la Steaua prin 67, ceva de genul. În echipa de atunci a Stelei mijlocaș era Emeric Jenei, care de la primul meu meci împreună cu regretatul Constantin, cu jucătorii care erau atunci, m-au ajutat și m-au susținut. Dar, Emerich Jenei în timp a fost pentru mine omul de la care am învățat enorm de mult”, a explicat Anghel Iordănescu.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Iordănescu, emoționat de povestea lui Horia Ivanovici

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din...
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din închisoare. A fost condamnat pe viață în 2015
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
La 13 ani, avea 90 de kg şi adoptase
La 13 ani, avea 90 de kg şi adoptase "body positivity". Cât a slăbit după ce a aflat că sănătatea are altă "părere"
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu...
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu ajută
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea...
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea pregătită de parlamentari
Ce conțin, de fapt, crenvurștii. Lista pe care mulți cumpărători o ignoră
Ce conțin, de fapt, crenvurștii. Lista pe care mulți cumpărători o ignoră
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Cazul elevului abuzat sexual de două ori. Directoarea școlii, prima reacție
Cazul elevului abuzat sexual de două ori. Directoarea școlii, prima reacție
Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea...
Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”