Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția virală a lui Gigi Mustață când a fost întrebat direct: „Îți place Miculescu?”

Gheorghe Mustaţă s-a amuzat când a fost întrebat de Horia Ivanovici de David Miculescu, spunând că este mai bun decât Rrahmani.
25.04.2024 | 18:40
Reactia virala a lui Gigi Mustata cand a fost intrebat direct Iti place Miculescu
David Miculescu şi Tavi Popescu. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

David Miculescu este jucătorul pe care Gigi Becali vrea să îl transforme în atacant de careu. Doar că, în meciul FCSB – Rapid 2-2, nu a mai dat randamentul din confruntarea cu CFR Cluj, fiind schimbat la pauză.

Reacția virală a lui Gigi Mustață când a fost întrebat direct: „Îți place Miculescu?”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a fost chestionat la FANATIK SUPERLIGA despre David Miculescu, moment în care a izbucnit în râs şi a spus că atacantul propus de Gigi Becali este mai bun ca Albion Rrahmani:

ADVERTISEMENT

“Întâlneşti Rapidul, nu este o echipă oarecare. Este un duel de ambiţie, au jucat şi ei cu ambiţie să nu piardă meciul. Este bine că nu am pierdut, ai luat 1 punct acasă. Voiam mai mult, dar şi ei voiau mai mult.

Rapid a jucat bine în prima repriză, a ţinut bine. Trebuie să ne obişnuim. Nu cred că deja se cred campioni, au intrat mobilizaţi să câştige meciul. Rapidul nu e de dat la o parte cu una cu două.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au pierdut patru meciuri, s-au mobilizat. Şi noi ne-am mobilizat, dar Rapidul a avut sclipirea mai puternică în prima parte. Nu putem să condamnăm jucătorii că n-au vrut să câştige.

“Miculescu este net peste Rrahmani (n.r. râde)”

(n.r. râde când este întrebat dacă îi place Miculescu) La momentul ăsta, îmi plac toţi jucătorii. Râd, ce să fac, dacă aţi râs şi voi. Trebuie să înţeleagă toată lumea că Rapidul este o echipă bună.

ADVERTISEMENT

Miculescu este net peste Rrahmani (n.r. râde din nou). Dacă tot mergem pe caterincă, hai să mergem pe caterincă”, a spus Gheorghe Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a fost încântat după meciul cu CFR Cluj şi anunţa triumfător că FCSB şi-a găsit atacant, pe David Miculescu. O etapă mai târziu, în confruntarea cu Rapid, Miculescu a fost scos la pauză:

ADVERTISEMENT

“Du-te, caută mingea! Încă zic că am găsit atacant, dar acum trebuie să îl scot. Îl trec prin foc, ca să îl ard ca argintul. Ţi-e frică de minge, nu eşti fotbalist pentru mine! Eu vă văd când vă ascundeţi de minge. Bă, eu vă văd când vă ascundeţi. Te ascunzi, te văd!”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA după meci.

Reacția virală a lui Gigi Mustață când a fost întrebat direct: „Îți place Miculescu?”

ADVERTISEMENT