Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gestul lui Krasniqi din Farul – Rapid va fi amendat! „E degringoladă, indisciplină totală. Jucătorii simt că nu au un jupân!”

Gigi Corsicanu a comentat gestul lui Krasniqi din meciul Farul - Rapid, scor 3-1. Fostul lider de galerie al giuleștenilor propune o nouă soluție.
25.04.2024 | 16:15
Gestul lui Krasniqi din Farul  Rapid va fi amendat E degringolada indisciplina totala Jucatorii simt ca nu au un jupan
Gigi Corsicanu despre ruptura Lobonț - Krasniqi. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gestul lui Krasniqi nu a trecut neobservat în meciul Farul – Rapid, scor 3-1. Kosovarul a fost schimbat de Bogdan Lobonț în minutul 60 și l-a îmbrâncit pe antrenor.

Gestul lui Krasniqi din Farul – Rapid va fi amendat! „E degringoladă, indisciplină totală. Jucătorii simt că nu au un jupân!”

Gigi Corsicanu este de părere că gestul lui Krasniqi ar trebui să fie amendat. Fostul lider de galerie al Rapidului propune și aducerea unui antrenor cu mai multă personalitate la echipa din Giulești.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să vină un antrenor cu personalitate care poate să își impună punctul de vedere. Am văzut manifestări din partea jucătorilor când sunt schimbați, lovesc tot felul de lucruri, îmbrâncesc antrenorul.

E inacceptabil ce a făcut Krasniqi, nu se poate așa ceva. E o indisciplină totală. Nu se poate realiza nimic în condițiile acestea, când antrenorul nu e respectat. Nu contează că îl cheamă Lobonț, Șumudică, Bergodi sau Mircea Lucescu. Nu ai cum să te comporți în felul acesta.

ADVERTISEMENT

Aici este vorba de respect față de clubul care te plătește și îți asigură tot ce vrei tu și nu știi să întorci tot ce primești. Trebuie să fie luate măsuri. Trebuie fermitate. Pare un club scăpat din mână. 

E vorba despre respectul pentru antrenor, pentru club și pentru suporteri. Aici e vorba de mai multe chestii, nu ai cum să te comporți în felul acesta. Eu cred că ar trebui să fie amendat.

ADVERTISEMENT

Dacă se trece cu vederea se creează un precedent și după aceea poate să facă oricine scene de genul și să nu se întâmple nimic. O să se permită să facă ordine ce vrea acolo. Așa e normal. E degringoladă”, a declarat Gigi Corsicanu la FANATIK SUPERLIGA.

“Nu a înțeles nimeni ce a vrut să facă Lobonț”

Gigi Corsicanu a mai discutat și despre strategia lui Bogdan Lobonț din meciul pierdut cu Farul, scor 3-1. Acesta nu a înțeles de ce Lobby nu a mers pe o strategie mai ofensivă, având în vedere că obiectivul este ocuparea locurilor 2 sau 3.

ADVERTISEMENT

“Nu știu cum a gândit Bogdan Lobonț echipa de ieri. Nu a înțeles nimeni ce a vrut să facă. Noi aveam nevoie de o victorie și trebuia să joace mult mai ofensiv.

Aveam nevoie de victorie neapărat ca să putem să sperăm la un loc de cupe europene. Nu ne ajuta nimic rezultatul de egalitate. Trebuia să câștigăm ca să sperăm la locurile 2-3″, a mai spus Corsicanu la FANATIK SUPERLIGA.

Nicolae Dică, mesaj pentru suporterii Rapidului: “Să rămâneți alături de echipă”

“Nu a fost OK și e clar din toate punctele de vedere. L-a îmbrâncit. L-aș fi amendat 100%. Și depinde și ce va face Lobby cu el în următoarele jocuri.

Voi ca suporteri trebuie să rămâneți în continuare alături de echipă, așa cum ați făcut până acum”, a spus Nicolae Dică la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Corsicanu despre ruptura Lobonț - Krasniqi

ADVERTISEMENT