Life

Anisia Gafton, dezvăluiri neașteptate! A vorbit despre iubitul Serghei, copii și sărutul cu o femeie: „Mă simt mai mult tată”

Anisia Gafton a vorbit despre posibilitatea de a face un copil, partenerul ei Serghei, dar și un lucru neștiut de ceilalți pe care l-a făcut în facultate.
23.12.2022 | 08:31
Anisia Gafton dezvaluiri neasteptate A vorbit despre iubitul Serghei copii si sarutul cu o femeie Ma simt mai mult tata
Anisia Gafton, actriță de comedie. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Anisia Gafton, dezinvoltă așa cum o știe toată țara, s-a supus detectorului de minciuni și a răspuns celor mai incomode întrebări care i-au fost puse vreodată.

Anisia Gafton își dorește copii, dar încă nu se simte pregătită să fie mamă

Câștigătoarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost invitata Oanei Radu la emisiunea de pe canalul The Xclusive, unde i-a lăsat pe toți cu gura căscată cu răspunsurile pe care le-a dat.

ADVERTISEMENT

Comedianta adorată de o țară întreagă a spus că și-ar dori pe viitor să aibă copii și că relație cu Serghei, partenerul ei de scenă, este una cât se poate de serioasă. Deocamdată, blondina nu se simte pregătită pentru a fi mamă, glumind pe tema asta în stilu-i caracteristic.

„Îmi doresc copii, dar momentan nu mă simt psihic mamă. Cred că mă simt mai mult tată. Eu și așa copilăroasă. Eu ca să fiu însărcinată vreodată, mă servește omul, cum să refuz? Plus că sunt uitucă. Știi ce ar fi cel mai rău să uit? Unde mi-am pus băutura”, a declarat Anisia Gafton la „Detectorul de minciuni”.

ADVERTISEMENT

Actrița a zis că îi verifică uneori telefonul iubitului ei, dar nu ajunge niciodată atât de departe încât să-l urmărească dacă iese în oraș. Pentru ea, un astfel de comportament ar ține de o psihoză.

S-a sărutat cu o fată în facultate

„Normal că îi verific telefonul. Țin contabilitatea. Când mai doarme el așa, lung, eu dacă primește un mesaj îi zic: vezi că te-a căutat nu știu cine.

ADVERTISEMENT

La început mai găseam câte ceva, dar nu ne obișnuisem cu relația. Nu mă supăram pe așa ceva”, a mărturisit Anisia.

Vedeta a dezvăluit și o picanterie din perioada facultății. A recunoscut că s-a pupat pe gură cu o fată, la o discotecă: „Da. Vai de mine! Eram prin facultate și, cum să spun, ne jucam, așa… La un moment dat, eram la o distracție într-un club, dar a fost pupic, de caterincă”.

ADVERTISEMENT