Sport

Anitta și Burna Boy, spectacol total la festivitatea de deschidere a finalei UEFA Champions League. Poze incendiare ale artistei înainte de a urca pe scenă. Video + Foto

Anitta și Burna Boy au oferit un spectatol total la festivitatea de deschidere a finalei Champions League. Artista a postat imagini incendiare înainte de a urca pe scenă.
10.06.2023 | 22:43
Anitta a făcut spectacol la festivitatea de deschiere a finalei Champions League.
ADVERTISEMENT

UEFA a plănuit un spectacol grandios pentru festivitatea de deschidere a finalei UEFA Champions League. Anitta și Burna Boy au făcut spectacol pe Ataturk Stadium din Istanbul. Cântăreața de muzică pop din Brazilia a încins spiritele înainte de a urca pe scenă cu fotografii postate pe rețelele de socializare.

Anitta și Burna Boy, spectacol total la festivitatea de deschidere a finalei UEFA Champions League

Artistul nigerian Burna Boy și cântăreața de muzică pop Anitta au fost autorii unui spectacol total pus la cale de UEFA la festivitatea de deschidere a finalei Champions League care le pune față în față pe Manchester City și Inter.

ADVERTISEMENT

Primul artist care a performat pe scena amplasată pe Ataturk Stadium a fost Burna Boy, care a devenit primul artist african care cântă la deschiderea finalei UEFA Champions League. Cântărețul african va fi recompensat cu 2 milioane de dolari în urma prestației din ultimul act al Champions League.

Artistul nigerian a creat o atmosferă electrizantă cu hiturile sale globale, „Last Last” și „It’s Plenty”. Peste 74.000 de fani au asistat la finala Champions League dintre Manchester City și Inter. Cântărețul african a făcut show la Istanbul alături de Anitta.

ADVERTISEMENT

Anitta, postări incendiare înainte de finala Champions League

Larissa de Macedo Machado, cunoscută sub numele de Anitta, a făcut spectacol la festivitatea de deschidere a finalei Champions League. Una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, cântăreața braziliană de muzică pop a creat o atmosferă de poveste cu hitul „Envolver” care a adunat aproape 540 de milioane de vizionări pe Youtube.

Totodată, Anitta a performat cu piesa „Funk Rave” pe care o va lansa oficial pe 22 iunie. Înainte să urce pe scenă, Anitta a postat două fotografii incendiare pe rețelele de socializare. Cântăreața de muzică pop a purtat pe rând echipamentele de joc ale lui Inter și Manchester City.

ADVERTISEMENT

Anitta

Anitta

Atmosfera a fost de senzație și în momentul în care jucătorii celor două echipe au pătruns pe gazon. Imnul Champions League a fost cântat la pian. Manchester City are șansa de a câștiga primul trofeu al Ligii Campionilor, în timp ce Inter poate cuceri al patrulea astfel de trofeu din istorie.

Ce vedete au fost la finala Champions League

Nume sonore din sfera fotbalului și nu numai au fost prezente la finala Champions League de pe Ataturk Stadium. Steven Gerrard, Patrick Vieira, Kaka, Luis Figo sau Mario Balotelli se află la Istanbul pentru cel mai așteptat duel al sezonului.

ADVERTISEMENT

De la finală nu a lipsit nici Ivana Knoll. Cea mai fierbinte fană a Croației a făcut spectacol cu aparițiile sale la Cupa Mondială din Qatar la finalul anului trecut. Totodată, „Salt Bae”, celebrul bucătar care s-a aflat în centrul unui scandal la turneul final din Qatar, este prezent la finala de la Istanbul.

ADVERTISEMENT