Life

Anna Lesko, atac dur la adresa Andreei Bălan în scandalul cu George Burcea: ”Este dezechilibrată”

17.09.2020 | 16:01
Anna Lesko atac dur la adresa Andreei Balan in scandalul cu George Burcea Este dezechilibrata
ADVERTISEMENT

Anna Lesko are numai cuvinte de laudă la adresa colegului ei de la „Ferma. Orășeni vs Săteni”, George Burcea. Frumoasa cântăreață a sărit în apărarea actorului în legătură cu relația dintre el și Andreea Bălan, susținând că blondina este „dezechilibrată”.

Jumătatea trupei Andre nu a fost deloc pusă într-o lumină bună, ba dimpotrivă Anna Lesko crede cu tărie că artista nu trebuia să-și spele rufele în public și să nu ajungă în emisiuni pentru a discuta intimități din căsnicia cu fostul soț.

ADVERTISEMENT

Jurata „Falsez pentru tine” a mărturisit că nu o cunoaște foarte bine pe Andreea Bălan, dar cu toate acestea a atacat-o în termeni foarte duri, precizând că în clipa de față este de partea lui George Burcea, actorul făcând o impresie foarte bună în show-ul de la Pro TV unde este concurent.

Anna Lesko îi ia apărarea lui George Burcea în privința relației cu Andreea Bălan

„Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public! Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta.

ADVERTISEMENT

Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional.

Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită”, i-a spus Anna Lesko colegei sale Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, frumoasa asistentă de la „Vorbește lumea” a precizat că la începutul scandalului dintre George Burcea și Andreea Bălan era de partea cântăreței, însă după ce a ajuns în competiția de la Ferma a trecut de partea actorului pentru că a ajuns să-l cunoască mai bine.

„Mie îmi place de George, este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui”, a fost replica Vivianei, tânăra chiar sărutându-se pătimaș cu actorul, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ambele vedete sunt de părere că George Burcea este complet diferit față de cum l-a descris fosta soție în presă imediat ce a decis să pună punct căsniciei. Mai mult decât atât, actorul a fost descris ca fiind extrem de muncitor.

ADVERTISEMENT