Life

Antena 1 a luat vedetele Pro TV pentru finala America Express 2023. Cine a câștigat show-ul faimos al postului tv

S-a aflat cine sunt câștigătorii America Express 2023. Antena 1 s-a dat de gol și a dezvăluit ce echipe au ajuns în finală.
27.10.2023 | 16:55
Antena 1 a luat vedetele Pro TV pentru finala America Express 2023 Cine a castigat showul faimos al postului tv
S-a aflat cine sunt câștigătorii America Express 2023. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antena 1 a divulgat fără să vrea numele echipelor care au ajuns în finală la America Express. Se pare că cele mai bune s-au dovedit vedetele venite de la Pro TV. Fanii emisiunii și-au dat seama imediat.

Cine sunt câștigătorii America Express 2022

Chiar dacă America Express 2023 abia a început și doar câteva ediții au fost difuzate, s-a aflat deja care sunt echipele finaliste. Chiar dacă nu a toți concurenții au semnat un contract și niciunul nu are voie să divulge această informație, Antena 1 s-a dat de gol.

ADVERTISEMENT

Mai exact, pe 27 octombrie au fost anunțați prezentatorii Podcastito Express, podcastul oficial al emisiunii. Până acum, cei care au prezentat au și câștigat sau măcar au ajuns până în finală.

De această dată, este vorba despre două echipe, în care se regăesc și vedete de la Pro TV. Este vorba despre Laura Giurcanu, fosta concurentă de la Survivor România, și Sânziana Negru, dar și de Aris și Alexia Eram, copiii Andreei Esca.

ADVERTISEMENT

„Laura Giurcanu & Sânziana Negru și Alexia & Aris Eram aduc sezonul acesta Podcastito Express! În combinații de doi, câte doi, cei patru împreună cu invitații lor vor lua la disecat fiecare episod în parte!”, este mesajul transmis pe contul oficial de Instagram America Express.

Fanii și-au dat seama imediat ce se întâmplă

Nu a fost nevoie de mult timp înainte ca telespectatorii să-și tragă propriile concluzii. „Să înțelegem că avem deja finaliștii?”, „Ei sunt finaliștii, clar”, „De ce ați dat finaliștii? Nu mai are niciun rost să mă uit”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat.

ADVERTISEMENT

Amintim că în urmă cu câteva luni, jurnalistul Dan Medișanu a dezvăluit că Laura Giurcanu și Sânziana Negru au ajuns până în finală și s-au cazat în blocul în care locuiește o prietenă a sa din Buenos Aires a gazetarului,

„Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice. Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu.

ADVERTISEMENT

Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires”, a transmis jurnalistul despre finaliștii America Express pe Facebook, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT