Life

Ce echipe au ajuns în finala America Express 2024. Surpriza e mare

Care sunt echipele care au disputat premiul cel mare de la America Express 2024, în valoare de 30.000 de euro. Uimirea e uriașă.
30.07.2023 | 13:43
Ce echipe au ajuns in finala America Express 2024 Surpriza e mare
Care sunt echipele care au disputat premiul cel mare de la America Express 2024. Uimirea e uriașă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce echipe au ajuns în finala America Express 2024, emisiune moderată de Irina Fodor. Surpriza e mare. Filmările care au durat două luni s-au încheiat și deja au apărut primele zvonuri legat de concurenții care au dat totul.

Care sunt echipele care au disputat premiul cel mare de la America Express 2024. Uimirea e uriașă

Care sunt echipele care au disputat premiul cel mare de la America Express 2024? La această întrebare au răspuns mai multe publicații. Uimirea e uriașă pentru toți telespectatorii care așteaptă cu sufletul la gură să vadă reality show-ul.

ADVERTISEMENT

Din cele 9 echipe de concurenți de pe Drumul Soarelui s-au făcute remarcate mai multe, însă marea finală a fost disputată de Alexia Eram – Aris Melkior Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru, conform unica.ro.

Cei 4 au plecat cu toată încrederea în această experiență care s-a filmat în sudul Columbiei, Ecuador și Argentin. Mona Segall și Robert Lionte, producătorii emisiunii de la Antena 1, au făcut public traseul în cadrul unui podcast.

ADVERTISEMENT

Participanții nu semnat un contract și nu au voie să se dea de gol sub nicio formă, în ciuda faptului că au apărut deja primele speculații în acest sens. Toți concurenții se bucură în prezent de vacanță și de relaxare.

Printre concurenții care au plecat în America Express 2024 mai sunt: George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș .

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat America Express 2024

Cât despre cine a câștigat America Express 2024, jurnalistul Dan Medișanu a scris că este vorba de echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Se pare că fosta iubită a lui Smiley și colega sa au fost cazate la o prietenă de-a gazetarului din Buenos Aires.

„Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice. Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu.

ADVERTISEMENT

Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires”, a scris acesta pe pagina de Facebook, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT