Life

Când începe, de fapt, noul sezon America Express. Antena 1, surpriză pentru fani

S- aflat când începe America Express. Nu va fi în 2024, așa cum era așteptat. Antena 1 a făcut anunțul oficial despre emisiune.
02.08.2023 | 14:42
Cand incepe de fapt noul sezon America Express Antena 1 surpriza pentru fani
Când începe America Express. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Antena 1 a făcut anunțul mult așteptat despre emisiunea America Express. Filmările s-au încheiat de curând, dar telespectatorii nu vor avea de așteptat prea mult până să vadă cum s-au descurcat concurenții.

Când începe America Express

La scurt timp după ce filmările pentru America Express s-au încheiat și concurenții au revenit în România, Antena 1 un a făcut un anunț neașteptat. Deși se preconiza că noul sezon va fi difuzat abia anul viitor, se pare că fanii vor avea de așteptat mult mai puțin.

ADVERTISEMENT

„Este oficial! Drumul Soarelui începe în această TOAMNĂ la Antena 1! Sunteți pregătiți pentru ce urmează?”, a fost anunțul făcut de Antena 1 pe pagina oficială de Instagram a emisiunii America Express.

Imediat, o parte din vedetele care au făcut anul acesta parte din concurs au reacționat. „Abia aștept să vedeți toate tâmpeniile pe care le-am făcut la America Express. (…) O să muriți de râs”, a spus Cleopatra Stratan.

ADVERTISEMENT

„Toamna aceasta începe nebunia”, a dezvăluit Iulia Albu. Criticul de modă a participat alături de iubitul său și recent a mărturisit că întreaga experiență a schimbat, cumva, modul său de a privi viața, dar și-a pus amprenta și asupra relației. 

„Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară. Mai multe, în curând…”, a dezvăluit Iulia Albu în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ce echipe au ajuns în finală

Sezonul acesta, cele nouă echipe curajoase care au plecat în călătoria America Express, desfășurată pe teritoriul Columbiei, Ecuadorului și Argentinei, au fost formate din Alexia Eram și Aris, dar și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, despre care s-a spus că au ajuns până în finală. 

Alți concurenți sunt: George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Ada Galeș și mama sa, Antoneta Galeș.

ADVERTISEMENT

De altfel, conform jurnalistului Dan Medișanu, echipa câștigătoare a noului sezon America Express ar fi formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care s-au cazat în blocul unei prietene de-ale sale din Buenos Aires, scrie cancan.ro. 

ADVERTISEMENT