Life

Antena 1 mai face un sezon Mireasa! Am aflat toate secretele din contractele concurenților!

Antena 1 pregăște încă un sezon al show-ului Mireasa, cel de-al optulea! FANATIK a aflat secretele din contractele concurenților.
12.06.2023 | 11:30
Antena 1 mai face un sezon Mireasa Am aflat toate secretele din contractele concurentilor
Dezvăluiri despre Mireasa, show difuzat de Antena 1. Foto: Antena 1/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Antena 1 face un nou sezon al emisiunii Mireasa, aflat la cel de-al șaptelea sezon! FANATIK a aflat o serie de lucruri interesante despre contractele pe care le semnează concurenții cu producția.

Antena 1 mai face un sezon Mireasa, cel cu numărul 8. Când ar putea începe următoarea ediție

Există câteva aspecte pe care telespectatorii nu le știu despre contractele pe care participanții le negociază cu producătorii. Există anumite clauze bine tipărite, în cazul în care aceștia încalcă regulamentul! Să le luăm pe rând!

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Antena 1 are bătută în cuie realizarea unei noi ediții a show-ului Mireasa. Concursul care a reușit să creeze numeroase controverse, în care o serie de tineri și-au găsit iubirea, dincolo de scandalurile specifice unui reality, nu va dispărea de pe post odată cu terminarea sezonului actual.

Așa cum FANATIK a anunțat în urmă cu ceva timp, acest sezon se va termina pe 7 iulie 2023. După marea finală, care pică, evident, într-o zi de vineri, așa cum au fost toate galele difuzate până acum, Simona Gherghe și o parte a echipei vor intra în concediu. Nu se știe exact, deocamdată, când se va relua emisiunea. Conform tradiției, noul sezon ar putea să înceapă la sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

Concurenții au buget de 200 de lei pentru nevoi personale, pe săptămână

De ce trebuie să țină cont cei care vor să se înscrie în acest show? Ei bine, există câteva date interesante legate de bani. Nu vorbim aici de marele premiu, ci de sumele de care concurenții dispun în fiecare săptămână. De asemenea, vă mai spunem că participanții care încalcă anumite reguli sunt buni de plată!

Mai mult de atât, se pare că unele negocieri cu concurenții care au potențial de a crea show ori de a rezista o perioadă mare de timp în casă beneficiază de niște clauze preferențiale. Unii concurenți semnează contracte pe mai multe luni, cu toate că aceștia pot fi eliminați după doar trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Explicația este una simplă: chiar și dacă aceștia sunt dați afară de telespectatori, aceștia continuă să apară în emisiunile dedicate Mireasa. Chiar și foștii concurenți mai apar din când în când la Antena 1 sau Antena Stars pentru a vorbi despre viața lor după show ori pentru a comenta ce se întâmplă în casa din Buftea.

Secretele ascunse de Antena 1 despre Mireasa. Amendă de 31.000 de euro pentru cei prinși cu lucruri interzise, printre care se numără și telefonul mobil

Revenind la înțelegerile secrete dintre concurenți și producție, trebuie spus că aceștia au un buget de doar 200 de lei pentru nevoie personale, pe săptămână. O sumă din care mulți nu își permit mare lucru, spun gurile rele.

ADVERTISEMENT

Din acești bani, concurenții nu au voie să cumpere alcool și țigări. În rest, aceștia pot folosi acești 200 de lei pe săptămână pentru produse de îngrijire corporală, diferite accesorii sau alimente care nu sunt incluse în cumpărăturile săptămânale.

O altă chestiune interesantă este legată de amenda usturătoare pe care participanții o pot primi dacă și-au încălcat cuvântul. Tinerii care se înscriu la Mireasa nu au voie cu telefoane în casă și nici cu alte lucruri (țigări, arme albe sau substanțe interzise). Dacă aceștia sunt prinși că au intrat în casă cu obiecte interzise, aceștia riscă o amendă de… 31.000 de euro!

Mireasa a iscat numeroase controverse, mai ales în sezonul 7, din cauza anumitor concurenți. Viperele vesele, de pildă, au prezentat informații despre trecutul uneia dintre fete, Hatice, confirmate ulterior de Antena 1.

Tânăra are un trecut infracțional, potrivit paginii de Instagram, aparent tolerat de producători. La un moment dat, chiar Hatice a recunoscut prin ce a fost nevoită să treacă în viață.

Controversele au ținut emisiunea în topul audiențelor

O altă polemică a fost creată de apropierea dintre doi băieți, Alex și Mihai. Despre ei, fanii show-ului au spus că s-ar plăcea mai mult decât ca niște simpli prieteni.

Mireasa a devenit, oricum, dincolo de informațiile care apar despre acest show, un adevărat brand! A reușit să iște controverse care, din punct de vedere al imaginii, vin foarte bine mai ales că vorbim despre un produs de televiziune.

Așadar, oricâte secrete ar mai ieși la iveală despre Mireasa, confirmate sau nu în mod oficial, trebuie să recunoaștem că echipa de producători, toți oamenii implicați în acest proiect își fac treaba de minune! Dacă nu am vorbi despre Mireasa, înseamnă că n-ar exista! Așa că… dincolo de toate, povestea merge mai departe!

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii...
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii suporterilor
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71. După contestaţii, a ajuns respinsă, pe locul 422
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
O ALTĂ DEMISIE în SUA! După BIDEN, a PLECAT și EA
O ALTĂ DEMISIE în SUA! După BIDEN, a PLECAT și EA
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu...
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu a putut trece peste asta. ''E păcat!''
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”