Life

Antena 1 pregătește o nouă emisiune. Show-ul surpriză adaptat după un format din Israel

Antena 1 lansează un reality show după o versiune din Israel. Care sunt regulile jocului și despre ce este vorba în producție.
25.11.2022 | 23:17
Antena 1 pregateste o noua emisiune Showul surpriza adaptat dupa un format din Israel
Antena 1 lansează un reality show după o versiune din Israel. Care sunt regulile jocului și despre ce este vorba în producție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Canalul de televiziune lansat în data de 29 noiembrie 1993 pregăteşte o nouă emisiune pentru telespectatori. Show-ul surpriză adaptat după un format din Israel. Ce vor vedea românii pe micile ecrane.

Antena 1 lansează un reality show după o versiune din Israel. Care sunt regulile jocului și despre ce este vorba în producție

Antena 1 a cumpărat formatul Power Couple, o competiție care a fost deja adaptată în 15 țări. Conform tvmania.ro, este un proiect marca Dori Media Group, care a avut premiera în anul 2014, în Israel, unde a avut mai multe sezoane până la ora actuală.

ADVERTISEMENT

Emisiunea va fi prezentă în curând și în România și va cuprinde 27 de episoade a câte 120 de minute. Reality show-ul urmărește povestea a 8 cupluri care se confruntă cu mai multe provocări pentru a descoperi cât de bine se cunosc unul pe celălalt.

Toți concurenții sunt cazați într-o vilă, unde trebuie să reziste 6 săptămâni. În această perioadă bărbații sunt supuși unor probe, în timp ce partenerele de viață trebuie să parieze pe succesul lor. Nimeni nu trebuie să știe cât au pariat.

ADVERTISEMENT

Cei care au succes în emisiune primesc un premiu pe măsură. Suma pariată se dublează. Pe de altă parte, eșecul aduce micșorarea sumei pariate. Ulterior, se schimbă rolurile și femeile sunt cele care trec prin probe.

La finalul celor două misiuni (bărbaţi şi femei), cuplul care a acumulat cea mai mică sumă de bani este propus pentru eliminare. Cei care părăsesc competiția de la Antena 1 nu primesc absolut nimic.

ADVERTISEMENT

A treia misiune îi vizează pe cei doi parteneri și testează cooperarea dintre ei. În acest punct sunt două cupluri care riscă să fie eliminate din joc: cuplul de pe ultimul loc în misiune și cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani.

Power Couple și premiul pus la bătaie de Antena 1

Celelalte cupluri votează și decid într-un final care dintre cele două perechi va rămâne în continuare în casă și implicit, în joc.

ADVERTISEMENT

La finalul show-ului Power Couple, producătorii de la Antena 1 vor înmâna premiul cuplului câștigător. Suma încasată este reprezentată de banii pe care partenerii de viață i-au acumulat până în momentul respectiv.

ADVERTISEMENT