Life

Haos la Antena 1. Teo reacționează după ce Stand Up Revolution a dispărut din grilă înainte de premieră

Claudiu Mihai Teohari, unul dintre juraţii de la Stand Up Revolution, a reacționat după ce emisiunea a fost scoasă din grila postului de televiziune Antena 1 fără niciun fel de explicație.
15.02.2022 | 19:01
Haos la Antena 1 Teo reactioneaza dupa ce Stand Up Revolution a disparut din grila inainte de premiera
Teo a reacționat după ce emisiunea Stand Up Revoltion a fost scoasă din grilă. Sursa: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce în grila Antenei 1 au avut loc mai multe schimbări inexplicabile pentru public, iar emisiunea Stand Up Revolution care avea premiera anunțată pe 16 februarie a fost înlocuită cu un film, Teo, unul dintre juraţii producției a avut prima reacție pe contul său de Facebook.

Comediantul a dezvăluit faptul că atât pentru el, cât și pentru colegii săi, Dan Badea, Viorel Dragu și Costel Bojog, dispariția emisiunii din grila de programe Antena 1 este un mister și nimeni nu i-a anunțat despre această schimbare.

ADVERTISEMENT

Teo, reacție ironică: „Dragii noștri, vă mulțumim că ne-ați urmărit și ați fost lângă noi în acest prim sezon”

În stilul caracteristic al unui comediant, Claudiu Mihai Teohari, pe numele său real, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce emisiunea pe care urma să o prezinte la Antena 1 a dispărut subit din grila de programe a postului de televiziune. 

„Dragii noștri, vă mulțumim că ne-ați urmărit și ați fost lângă noi în acest prim sezon.Am râs, am lăcrimat, ne-am bucurat și ne-am emoționat împreună. Ne-am făcut prieteni noi și am uitat vrăjmășii vechi.

ADVERTISEMENT

E însă timpul să ne oprim. Sperăm să rămânem în inimile voastre, ale telespect… Ce zic eu, ale PRIETENILOR noștri! Vă iubim.”, a scris comediantul.

În secțiunea de comentarii a postării, Teo le-a dezvăluit fanilor că nici el, nici ceilalți participanți ai proiectului Stand-up Revolution nu au fost anunțați de ce aceste schimbări.

ADVERTISEMENT

„Vara e cimitir de umpluturi”

Mai mult, comediantul a dezvăluit că, în cazul în care difuzarea emisiunii s-a amânat pentru perioada verii, este și mai dezamăgit, deoarece, din punctul lui de vedere, atunci se dau pe post doar formate de „umplutură”.

„Efectiv, nu știm nimic acum. Oricum, o amânare pe vară e o condamnare, că vara e cimitir de umpluturi.”, a adăugat Teo.

ADVERTISEMENT

Au apărut deja primele glume despre subiect

Fanilor comediantului nu le-a trebuit mult până să înceapă să facă glume despre situația ciudată în care se află acum Teo, Vio, Costel și Dan Badea.

Cei mai talentați, însă, au trecut mai departe la a edita meme-uri. Acestea l-au amuzat copios pe Teo, care chiar a postat o astfel de imagine pe contul său, menționând că această experiență cu televiziunea i-a ajuns.

Meme-ul amintește de situația de la alegerile prezidențiale din anul 2009, atunci când parlamentarul s-a bucurat că a câștigat înainte să afle situația finală a voturilor.

„Televiziunea, dragostea mea.”, a spus, sarcastic, Teo.

Ce alte schimbări au mai avut loc în grila Antena 1?

Și data de lansare a show-ului culinar „Chefi fără limite” a fost modificată. Debutul inițial anunțat pe 20 februarie a fost amânat pentru următoarea zi și se va difuza în zilele de luni, marți și miercuri.

Asta după ce în zilele de miercuri ar fi trebuit ca telespectatorii să urmărească emisiunea „iRoast”, care a fost mutată în ziua de sâmbătă, 19 februarie.

ADVERTISEMENT
Tags: