Fotbal international

Antoine Griezmann, cel mai criticat jucător al Barcelonei. Impresarul a anunțat decizia francezului

20.10.2020 | 20:27
Antoine Griezmann cel mai criticat jucator al Barcelonei Impresarul a anuntat decizia francezului
October 17, 2020, Getafe, MADRID, SPAIN: Antoine Griezmann of FC Barcelona during the spanish league, La Liga, football match played between Getafe CF and FC Barcelona at Coliseum Alfonso Antoine Griezmann, cel mai criticat jucator al Barcelonei. Impresarul a anuntat decizia francezului
ADVERTISEMENT

Antoine Griezmann a fost adus cu surle și trâmbițe de la rivala Atletico Madrid, dar a dezamăgit profund în tricoul Barcelonei, fiind unul dintre cei mai criticați jucători, atât de presa catalană cât și de antrenorul Ronald Koeman.

Se pare că atacantul francez va fi rezervă și în primul meci din grupele Champions League, pe care Barcelona îl va juca la Budapeste cu Ferencvaros, conform jurnaliștilor catalani.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 29 de ani, s-a plâns că antrenorul olandez nu îl folosește pe poziția pe care el se simte cel mai bine, iar Koeman l-a taxat de fiecare dată.

Antoine Griezmann criticat dur de antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman

Campion mondial cu naționala Franței

, Antoine a fost înlocuit de Koeman în toate cele cinci meciuri ale Barcei din acest start de sezon, chiar dacă olandezul nu a efectuat toate cele cinci schimbări.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, după meciul cu Sevilla, a fost aspru criticat de pretențiosul antrenor olandez: ,,A avut două ocazii mari astăzi, iar un jucător cu calitatea sa ar fi trebuit să înscrie cel puțin un gol”, a declarat Koeman la finalul meciului încheiat la egalitate, 1-1.

Impresarul lui Griezmann a negat însă că fotbalistul nu va pleca de pe Camp Nou, iar jucătorul va încerca să se impună în prima echipă: ,,Nu, va rămâne la Barcelona, se simte bine acolo. Antoine este foarte puternic din punct de vedere mental. E convins că situația sa se va îmbunătăți”, a spus Héctor Férnández, pentru Radio Marca.

ADVERTISEMENT

Antoine Griezmann ar vrea să se întoarcă la Atletico Madrid dacă nu va fi titular la Barcelona

Antoine Griezmann a avut cele mai importante evoluții din carieră la Atletico Madrid, câștigând și un trofeu european, iar Barcelona a plătit nu mai puțin de 120 de milioane pentru fotbalistul francez.

Francezul a adunat 257 de partide pentru clubul din Madrid, pentru care a înscris 133 de goluri și a oferit 50 de pase decisive, iar Atletico l-a cumpărat pe Griezmann de la Real Sociedad, în 2014, pentru 30 de milioane de euro. De altfel, Sociedad a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer, iar după mutarea la Barcelona, madrilenii au trebui să le plătească bascilor 24 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

După Franţa a câştigat cu 2-1 partida cu Croaţia, din Liga Naţiunilor, Griezmann înscriind un gol, el l-a criticat indirect pe Koeman afirmând că selecţionerul Didier Deschamps, folosindu-l ca atacant, ,,ştie să scoată de la el tot ce are mai bun”, iar replica lui Koeman a venit imediat: ,,jucătorul trebuie să evolueze acolo unde se consideră că ajută formaţia. Am discutat cu Antoine şi i-am comunicat că-l voi folosi pe banda dreapta în continuare”, a răspuns sec olandezul.

 

 

ADVERTISEMENT