Life

Antonia, bătaie în club cu Elena Chiriac de la Survivor: „Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața”

Antonia și Elena Chiriac de la Survivor România s-au bătut în clubul Nuba din Capitală. FANATIK vă spune cum au ajuns să își împartă pumni vedetele.
21.03.2023 | 17:00
Antonia bataie in club cu Elena Chiriac de la Survivor Am o cicatrice pe care o voi purta toata viata
Antonia și Elena Chiriac de la Survivor, actrițe în Haita de acțiune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia și Elena Chiriac de la Survivor România și-au împărțit pumni și picioare în clubul Nuba din București. FANATIK are detalii și declarații în exclusivitate despre scenele de violență dintre cele două vedete!

Antonia s-a bătut cu Elena Chiriac de la Survivor în club, în Haita de acțiune

Antonia și Elena Chiriac joacă în filmul „Haita de acțiune”, acolo unde sunt antagoniste! Și se bat. Mult! Doar că nu trebuie să vă speriați, totul s-a întâmplat într-un cadru organizat, de dragul artei!

ADVERTISEMENT

Antonia, în rolul polițistei Oli, se ia la trântă cu Elena Chiriac, luptătoarea de taekwondo făcând parte dintr-o grupare infracțională pe urmele căreia se află polițiștii.

Bătaia dintre Antonia și Elena Chiriac s-a lăsat cu niște urme destul de serioase pentru fosta concurentă de la Survivor România. Elena s-a accidentat destul de serios la mână, după ce a lovit într-un dulap.

ADVERTISEMENT

Alex Delea: „I-am dat peste mână, crezând că ea nu s-a lovit. Eu credeam că glumește”

Alex Delea și Elena Chiriac au vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre scenele respective, finalista sezonului trecut de la Survivor mărturisindu-ne că în ziua când și-a rănit mâna abia mai putea să filmeze.

„Elena Chiriac s-a lovit la mână în bătaia cu Antonia și eu credeam că face parte din film, din coregrafie. Și m-am dus la ea… S-a întâmplat în bătaia de la Nuba, pe care o s-o vedeți în film… M-am dus la ea și i-am dat peste mână crezând că ea nu s-a lovit.

ADVERTISEMENT

Ea, de fapt, chiar s-a lovit la mână și eu credeam că glumește și am lovit-o și mai tare. Am zis: Aoleo, nu mi-am dat seama. A fost foarte funny momentul, mă rog, pentru ea nu a fost funny deloc”, a dezvăluit Alex Delea, pentru FANATIK, despre cum a avut loc bătaia dintre Elena și Antonia.

Elena Chiriac s-a rănit în timpul filmărilor: „Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața”

„Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața. Am băgat un pumn într-un dulap cu cea mai mare forță pe care ți-o poți imagina. Aveam o rană într-un unghi de 90 de grade.

ADVERTISEMENT

Am suferit fizic destul de mult în urma acestei accidentări. Mi-a fost greu să continui filmările în ziua respectivă plus că nu aveam încotro. Asta și-a pus amprenta fizic asupra mea și o voi purta cu mine toată viața”, a mărturisit, în exclusivitate Elena, pentru FANATIK.

Sportiva ne-a mai zis că în viața de zi cu zi reușește să își controleze nervii destul de bine. Are noroc cu faptul că practică sporturile de contact, căci altfel nu știe unde s-ar îndrepta pumnii respectivi.

Întrebată în ce situații s-a simțit fără putere, la capătul răbdării, aceasta ne-a zis că dorul de casă, atunci când studia actoria în Londra sau când era la Survivor România plus foametea din diferite situații și-au pus amprenta asupra ei.

Fosta concurentă de la Survivor România: „Dacă nu aș practica sporturile de contact, nu știu unde s-ar duce pumnii”

„Eu dau pumni în fiecare zi, pentru că face parte din mine sportul de contact. Doar că o fac la antrenamente sub supraveghere, într-o disciplină, ceea ce e bine. Dacă nu aș practica sporturile astea de contact, nu știu unde s-ar duce pumnii pe care simt să-i dau.

Sunt multe lucruri care mă scot din sărite. Cred că sunt aspecte care pot amplifica lipsa de control cum a fost foamea în mai multe situații sau dorul de casă. În general, știu să îmi păstrez calmul în viața de zi cu zi și să mă controlez în situații extreme”, ne-a mărturisit Elena Chiriac.

Vedeta se află la primul ei film, la fel ca și colegul ei de la Survivor, Alex Delea. Cei doi au împărtășit cu FANATIK bucuria de a face parte din distribuția „Haita de acțiune”.

„Sper să culeg roadele acestui film și să ajungă la oameni. M-am bucurat pentru că am rămas cu experiența absolut superbă și m-am apropiat de niște oameni cu care am creat o conexiune și sunt sigură că va fi de lungă durată. A fost o experiență pe care mi-o doream de mult timp și m-am bucurat mult să trec prin ea, în sfârșit.

Cu siguranță, îmi doresc mult să joc și de aici încolo. Eu am studiat actoria la Londra. A fost motivul pentru care m-am mutat în Londra și visul meu a devenit realitate odată cu filmul ăsta, dar nu mă opresc aici. Vreau să continui pe drumul ăsta”, ne-a spus Elena Chiriac.

antonia haita de acțiune
Antonia joacă rolul unei polițiste în „Haita de acțiune”. Foto: Instagram

Alex Delea, băiat rău în film, îngeraș în viața de zi cu zi: „Sunt prea cuminte”

„A fost visul copilăriei mele să joc într-un film. De mic îmi doream să fiu actor, să apar la cinema. Și uite că s-a îndeplinit. Am un rol de bodyguard, de băiat rău, de bad guy, ceea ce nu am făcut niciodată în viața mea.

Am făcut înainte foarte multe exerciții, foarte multă coregrafie pentru a putea aplica toate schemele pe care le-am făcut, dar niciodată în viața mea nu m-am bătut. Eu sunt prea timid, prea cuminte. Pare că nu, dar eu așa sunt, crede-mă din suflet”, a declarat Alex Delea pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT