Life

Antonia, câștiguri modeste din muzică. Cum își rotunjește artista veniturile

28.10.2020 | 11:04
Antonia castiguri modeste din muzica Cum isi rotunjeste artista veniturile
Antonia, nemachiată. Wow sau bau? Cum arată iubita lui Alex Velea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia are un profit destul de modest pe firma de care o deține, deși încasările din muzică ale vedetei sunt destul de mari. Antonia Music SRL are un capital social de 200 de lei, iar profitul obținut în anul 2018, ultimul în care au fost declarate veniturile, este de doar 77.300 lei, cu toate că cifra de afaceri a fost de peste de peste 700.000 lei.

Mai precis, cântăreața a produs mai mulți bani, dar a și cheltuit mai mult față de anul anterior. În 2017, vedeta a declarat un profit de aproape 200.000 lei, raportat la o cifră de afaceri de 474.000 lei, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Antonia este una dintre a rtistele cele mai cunoscute din țara noastră, iar acest lucru îi aduce câștiguri financiare însemnate. Notorietatea de care se bucură artista îi umple conturile bancare. Ea câștigă bani frumoși din contractele de publicitate pe care le are, dar și din YouTube.

Antonia câștigă modest cu firma pe care o deține, dar face bani din reclame și YouTube

Partenerul de nădejde al artiștilor în aceste vremuri tulburi, Youtube, îi aduce câștiguri frumoase soției lui Alex Velea. Antonia câștigă în jurul a 250 de dolari zilnic din videoclipurile de pe celebra platformă. Acest lucru înseamnă un venit de peste 7700 de dolari pe lună.

ADVERTISEMENT

Totuși, un mare aport pentru finanțele solistei vine din reclame. Vedeta este una dintre cele mai apreciate cântărețe și nu doar pentru talentul artistic, cât și pentru aspectul fizic. Acest lucru i-a adus contracte bănoase și colaborări cu branduri celebre.

Antonia
Antonia, relamă pentru Benvenuti Sursa foto: Instagram

 

Frumoasa șatenă a semnat contracte care i-au adus prosperitatea. Colaborarările cu Avon, Benvenuti și BabyLiss au adus în conturile vedetei aproximativ 130000 de euro, dar nu sunt singurele care au atins sume colosale.

ADVERTISEMENT

Cam în jurul aceleiași sume s-au aflat alte contracte celebre pe care cântăreața le-a onorat. Una dintre reclamelele care i-a adus câștiguri substanțiale e cea alături de firma Bromania, pentru rețeaua de telefonie Vodafone.

În primăvara anului 2018, artista a bifat o nouă colaborare, care s-a întins și pe perioada anului 2019, cu un brand exclusivist de produse de voiaj, Ella Icon.

ADVERTISEMENT

Tot în 2018, o putem vedea pe Antonia alături de unul dintre băiețeii ei, Dominic, într-o reclamă pentru balsamul de rufe Coccolino, iar acesta este și anul care i-a adus o mașină pentru că a devenit imaginea oficială Volvo, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT