Life

Antonia, detalii picante despre Alex Velea. Nimeni nu se aștepta să spună asta

10.09.2020 | 23:47
Antonia detalii picante despre Alex Velea Nimeni nu se astepta sa spuna asta
ADVERTISEMENT

Considerat cel mai mare dușman cu care se poate confrunta un cuplu, timpul a făcut în cazul lor adevărate minuni. Asta pentru că au construit împreună o familie superbă, se iubesc la fel ca în prima zi și dovedesc că jurămintele făcute în momentul în care și-au unit destinele nu au fost doar vorbe în vânt.

În plus, Alex Velea o adoră pe micuța Maya și are grijă să o trateze ca pe propriul copil, chiar dacă nu este tatăl ei biologic. Cu un așa partener alături, nu trebuie să ne mire că Antonia se consideră o femeie fericită și împlinită.

ADVERTISEMENT

Cei doi păstrează o legătură strânsă cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, dar în același timp își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Uneori, însă, apar mici momente de neatenție pe care aceștia le savurează din plin.

Antonia a „scăpat” porumbelul. Cum îl alintă pe Alex Velea

Chiar în timp ce artista transmitea live pe Instagram, Alex Velea a venit acasă. Încântată peste măsură, aceasta și-a dat frâu liber sentimentelor și l-a alintat în fața internauților la fel cum obișnuiește să o facă în intimitate.

ADVERTISEMENT

Ia, ia…se aude! A venit Alexandru al meu acasăăăă”, a strigat Antonia, cu un zâmbet larg pe buze, semn că aștepta nerăbdătoare ca iubitul să se întoarcă în cuibușorul de nebunii. Imediat, în story-ul frumoasei brunete a început să plouă cu inimioare.

Ce simpatici sunteți, vă iubesc. Să rămâneți împreună până la adânci bătrâneți”, „Nu creeed. Așa îl alinți pe Alex? Ce drăguț” sau „Sunteți preferații mei. Felicitări pentru iubirea pe care v-o purtați unul celuilalt chiar și acum, după atâta timp”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îi urmăresc îndeaproape pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

8 ani de iubire ca în filme: „Ești în aerul ce-l respir”

Doi copii şi 8 ani mai târziu. Sunt încă îndrăgostită de tine. De fapt, am început să mă îndrăgostesc şi mai mult de tine după ce i-am avut pe fiii noştri!”, i-a transmis Antonia partenerului său de viață în ziua în care au împlinit 8 ani de relație.

Nici artistul nu a rămas dator. „Eşti peste toate, peste tot. Aşa te vreau! Eşti în aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau. La mulţi ani fericiţi, iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!”, a scris acesta pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Deși se iubesc la nebunie, situația lor este la fel de complicată ca în prima zi, pentru că Antonia nu a reușit să divorțeze de italianul Vincenzo Castellano. În plus, nici problema custodiei fetiței pe care artista o are cu fostul soț nu s-a rezolvat, astfel că Maya locuieşte în continuare în Italia, departe de mama ei.

ADVERTISEMENT