Life

Antonia, din nou însărcinată? Anunțul neașteptat făcut chiar de Alex Velea

07.10.2020 | 16:54
Antonia din nou insarcinata Anuntul neasteptat facut chiar de Alex Velea
Antonia se bucură de fiecare clipă petrecută cu fiica sa, Maya, care este parte din familia din București
ADVERTISEMENT

Este Antonia iarăși însărcinată? Alex Velea a reușit să își pună fanii pe jar în această miercuri. Anunțul făcut de solistul de 36 de ani a fost unul la care mulți nu se așteptau prea curând, mai ales în aceste vremuri.

Artistul a făcut o dezvăluire neașteptată, prin intermediul contului său de Instagram. Mai mult, postarea a fost una care i-a luat total prin surprindere pe românii care îi apreciază pe cei doi cântăreți.

ADVERTISEMENT

Fericitul cuplu a reușit să surprindă la mijlocul acestei săptămâni. La rândul ei, și Antonia le-a mărturisit tuturor celor care o apreciază că a primit de curând o veste uriașă.

Antonia este iarăși însărcinată? Ce a anunțat Alex Velea cu puțin timp în urmă

Antonia și Alex Velea au reușit să își emoționeze fanii de pe Instagram. Artistul a preferat să facă marele anunț fără niciun cuvânt adresat, ci printr-un emoji al unei femei însărcinate. Postarea cât se poate de simplă a fost publicată în urmă cu puțin timp în secțiunea de InstaStory de către cântăreț.

ADVERTISEMENT

Aceștia mai au împreună doi băieței superbi, de creșterea cărora s-au ocupat în cel mai mic detaliu. Totodată, cei doi n-au exclus niciodată posibilitatea de-a mai avea încă un copil și mereu s-au arătat deschiși în tot soiul de interviuri legat de o asemenea posilitate. Familia acestora s-ar putea mări în mod neașteptat.

Posibila sarcină a Antoniei, în vârstă de 31 de ani a reprezentat o veste uriașă pentru urmăritorii celor doi. La rândul ei, cântăreața a susținut tot în mediul online că a aflat câteva detalii foarte importante, dar și că este în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Alex Velea a fost considerat unul foarte codat, pentru că pe lângă reprezentarea unei femei gravide, artistul nu a mai oferit niciun alt detaliu. Veștile din familia lor par să-l fi copleșit chiar și pe cunoscutul cântăreț.

Din relația anterioară cu Vincenzo Castellano, Antonia mai are o fetiță, pe Maya. Dacă sarcina din prezent va fi confirmată de îndrăgiții artiști, ar însemna că frumoasa șatenă se pregătește pentru a patra naștere de până acum.

ADVERTISEMENT
Antonia, din nou însărcinată Anunțul neașteptat făcut chiar de Alex Velea
Alex Velea a postat un mesaj foarte codat despre posibila sarcină din prezent a iubitei sale, Antonia

Nu a durat foarte mult până când conturile oficiale de pe rețelele sociale, ale ambilor soliști, au fost împânzite fie cu mesaje de felicitare, dar și cu întrebări din partea urmăritorilor. Mulți au fost curioși dacă Alex Velea a însoțit-o pe Antonia deja la un control la medic sau dacă există detalii despre starea bebelușului lor. Aceste întrebări încă nu și-au primit răspunsul din partea celebrului cuplu, urmând cel mai probabil să existe și explicațiile pentru fanii lor.

ADVERTISEMENT