Life

Antonia și Alex Velea au petrecut alături de Vincenzo Castellano și iubita italianului. Nimeni nu se aștepta să apară așa

Antonia și Alex Velea au mers în Italia pentru a o vedea pe Maya. Cântăreața a postat o fotografie pe contul său care i-a surprins pe fani.
26.08.2021 | 17:28
Antonia si Alex Velea au petrecut alaturi de Vincenzo Castellano si iubita italianului Nimeni nu se astepta sa apara asa
Antonia și Alex Velea au petrecut alături de Vincenzo Castellano și iubita italianului. Nimeni nu se aștepta să apară așa
ADVERTISEMENT

Probabil că nimeni nu s-ar fi așteptat să vadă o astfel de fotografie. Antonia și Alex Velea s-au distrat alături de Vincenzo Castellano și iubita italianului.

Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat în urmă cu un an, dar foștii soți au rămas în relații foarte bune.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și iubitul ei au plecat pentru câteva zile în Italia, pentru a petrece timp cu Maya, fiica Antoniei și a lui Vincenzo.

Antonia și Alex Velea au petrecut alături de Vincenzo Castellano și iubita italianului

Ca în fiecare an, Antonia a mers în Italia pentru a o vedea pe micuța Maya, fetița locuind cu tatăl său.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a postat o fotografie care i-a surprins pe fani. Aceasta apare alături de Alex Velea, fostul ei soț, Vincenzo Castellano și iubita acestuia.

Antonia, Velea, Vincenzo și iubita acestuia
Antonia, Velea, Vincenzo și iubita acestuia

 

Spre surprinderea tuturor cei patru se pare că s-au distrat de minune, iar artista a vrut să le arate și fanilor virtuali. Și Vincenzo a publicat un  filmuleț în care Antonia, Maya și Andreea Ramona, iubita sa fac câteva mișcări de dans.

ADVERTISEMENT

Antonia și Vincenzo s-au căsătorit în anul 2011. Căsnicia nu a durat foarte mult și cei doi s-au despărțit. După un proces foarte lung în care s-au luptat pentru custodie aceștia au divorțat abia anul trecut. Micuța Maya a rămas să locuiască alături de tatăl ei în Italia, iar Antonia o vizitează de câte ori poate.

“Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil.

ADVERTISEMENT

Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză, spunea artista pentru viva.ro.

Ce spunea italianul despre fosta sa soție

Chiar dacă s-au luptat ani buni pentru custodia fetiței, Vincenzo Castellano a avut mereu cuvinte de laudă la adresa Antoniei.

“Distanța a făcut ca lucrurile dintre noi să nu mai funcționeze. Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea. (…)

Sunt mândru de ea că a reușit să-și facă o familie, că mai are doi copii, că are o relație serioasă și că nu a înșirat bărbații. Atunci, m-ar fi făcut de rușine.

Antonia are un suflet foarte bun și a suferit mult”, spunea italianul în urmă cu ceva vreme pentru click.ro.

ADVERTISEMENT