Life

Antonia și Alex Velea, prima reacție după ce o tânără i-a acuzat de bullying. Vedetele ar putea merge în instanță

Antonia și Alex Velea au avut prima reacție după de o tânără i-a acuzat de bullying la adresa ei. Cei doi ar putea merge in instanță.
10.08.2021 | 08:41
Antonia si Alex Velea prima reactie dupa ce o tanara ia acuzat de bullying Vedetele ar putea merge in instanta
Antonia și Alex Velea, prima reacție după ce o tânără i-a acuzat de bullying. Vedetele ar putea merge în instanță. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea răspund acuzațiilor de bullying din ultima vreme. Cei doi au primit cuvinte dure din partea internauților, așa că au ținut să lămurească lucrurile.

Cei doi îndrăgostiți au primit aceste acuzații în contextul în care s-ar fi comportat neadecvat cu o tânără. Amândoi au postat același mesaj pe rețelele de socializare prin care explică cum stau, de fapt, lucrurile.

ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia susțin că acuzațiile aduse de tânăra respectivă sunt nefondate. Aceștia au de gând să rezolve lucrurile în instanță.

Antonia și Alex Velea, prima reacție după ce o tânără i-a acuzat de bullying

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de bullying venite din partea internauților. Cei doi au postat același mesaj pe conturile lor de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Inițial, niciunul dintre ei nu a oferit explicații cu privire la acest scandal, crezând că lucrurile se vor calma. Însă situația a degenerat, iar acum au oferit explicații legate de s-a întâmplat.

„S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră”, a scris Alex Velea pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor acționa în instanță

Cei doi au de gând să acționeze în instanță și nu vor ca familia lor să fie afectată în vreun fel de acest scandal. Mai mulți urmăritori le-au scris mesaje și le-au cerut socoteală pentru comportamentul lor, motiv pentru care vor rezolva lucrurile.

Totodată, aceștia i-au asigurat pe fani că se vor concentra pe proiectele lor. Alex Velea și Antonia vor să-și protejeze familia și să nu o implice în acest scandal.

ADVERTISEMENT

„Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate.

Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au scris aceștia pe conturile lor de socializare.

Alex Velea
Alex Velea și Antonia răspund acuzațiilor de bullying. Sursa foto: Instagram

De unde a pornit scandalul

Acuzațiile au fost făcute după ce o tânără a declarat că Antonia și Alex Velea ar fi înjurat-o în public. Tânăra de 27 de ani a declarat, pentru cancan.ro, că inventatorul trapanelelor ar fi scuipat-o și înjurat-o, iar Antonia ar fi umilit-o.

Francesca, tânăra care ar fi fost jignită și agresată de cei doi, așteaptă scuze și susține că nu vrea să le facă rău Antoniei și logodnicului ei.

Inițial, cei doi artiști nu au comentat public acest lucru, însă au luat atitudine după ce acuzațiile venite de la fani au venit în număr foarte mare.

Antonia și Velea încearcă să rezolve această neînțelegere în instanță. Reacția lor a venit în urma numărului mare de acuzații din partea fanilor.

ADVERTISEMENT