Sport

Antonio Conte și Thomas Tuchel, la un pas de bătaie! Scene incredibile la finalul derby-ului Chelsea – Tottenham. Video

Spiritele s-au încins în finalul derbyului Londrei, dintre Chelsea și Tottenham, la golul de 1-1, iar Thomas Tuchel și Antonio Conte au fost la un pas de bătaie, după fluierul final!
14.08.2022 | 21:01
Antonio Conte si Thomas Tuchel la un pas de bataie Scene incredibile la finalul derbyului Chelsea  Tottenham Video
Nervii au cedat la derbyul Chelsea - Tottenham, iar Thomas Tuchel și Antonio Conte au avut un conflict în două runde în ultima parte a confruntării, alegându-se, fiecare, cu cartonașul roșu.
ADVERTISEMENT

Chelsea și Tottenham au remizat, 2-2, în ultimul meci de astăzi din runda secundă din Premier League. Chelsea a condus de două ori, dar Spurs a revenit de fiecare dată, Harry Kane marcând golul egalizator în minutul 90+6.

Thomas Tuchel și Antonio Conte, la un pas de bătaie!

Partea finală a confruntării a fost extrem de tensionată. Tuchel a răbufnit după golul de 1-1, în care a acuzat o greșeală de arbitraj, dar și manifestarea de bucurie a lui Antonio Conte. Pentru ca, la final, germanul să răbufnească iar, zdruncinându-l pe italian. Gest care a fost la un pas să declanșeze o bătaie ca-n filme între cei doi.

ADVERTISEMENT

Victorioase în prima rundă, atât Chelsea cât și Tottenham își doreau victoria în derbyul Londrei. Pentru a ține pasul cu Manchester City și Arsenal, formații care au acumulat deja 6 puncte.

Spiritele s-au încins după golul de 1-1!

Chelsea era în avantaj în minutul 68, grație voleului senzațional al lui Koulibaly din minutul 19. Acela a fost momentul în care nervii s-au întins la maximum.

ADVERTISEMENT

Kai Havertz a căzut secerat după o intervenție a lui Rodrigo Betancur. Anthony Taylor a lăsat însă faza să continue. Și, în cele din urmă, Tottenham a egalat prin Hojbjerg.

Antonio Conte a salutat euforic reușita, îndreptându-se către banca lui Chelsea. Iar Thomas Tuchel a devenit un car de nervi, cei doi înfruntându-se, precum doi cocoși. Au fost despărțiți în cele din urmă, dar conflictul a lăsat urmări.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult cu cât intervenția lui Betancur nu a fost penalizată. Și aceasta pentru că regulile VAR spun că se iau în considerare doar faulturile care au precedat șutul decisiv.

La final, cei doi au fost greu despărțiți de membrii din staff

Tuchel n-a scăpat ocazia de a se ”răzbuna” cu un gest ostentativ. Și a celebrat, cu un sprint exuberant, golul de 2-1, al lui Reece James. Însă Tottenham nu a renunțat la luptă și a izbutit golul egalizator în minutul 90+6.

ADVERTISEMENT

Iar finalul avea să aducă o nouă înfruntare față-n față. În momentul salutului, Conte a întins mâna, însă Tuchel i-a răsucit-o la spate reproșându-i că nu l-a privit în ochi.

A fost nevoie de o nouă intervenție pentru a-i despărți pe cei doi. Care s-au ales cu cartonașe roșii. Și urmează să se aleagă cu sancțiuni din partea oficialilor ligii. Cât de dure, rămâne să aflăm.

 

ADVERTISEMENT