Sport

Antrenorul care a lucrat de două ori ca jucător cu Cristiano Bergodi îi face portretul: „Cu el m-am autodisciplinat”

Antrenorul care a lucrat de două ori ca jucător cu Cristiano Bergodi, a declarat că tehnicianul italian l-a făcut să se autodisciplineze.
18.04.2024 | 14:18
Antrenorul care a lucrat de doua ori ca jucator cu Cristiano Bergodi ii face portretul Cu el mam autodisciplinat
Antrenorul care a lucrat de două ori ca jucător cu Cristiano Bergodi îi face portretul: „Cu el m-am autodisciplinat”.
ADVERTISEMENT

Costin Lazăr, fostul fotbalist al celor de la Rapid București, a vorbit la emisiunea Suflet de Rapidist, emisiune care este live în fiecare zi de marți, de la ora 13:30, pe site-ul FANANTIK.RO, despre perioada când l-a avut antrenor pe Cristiano Bergodi.

Costin Lazăr îi face portretul lui Bergodi: „Este un antrenor destul de exigent”

Fostul antrenor al celor de la Cetatea Turnu Măgurele a povestit la Suflet de Rapidist o întâmplare pe care acesta a avut-o sub comanda lui Cristiano Bergodi, antrenor care este aproape să fie demis de la Rapid, pe vremea când evolua la Voluntari, întâmplare care l-a făcut pe Costin Lazăr să se autodisciplineze.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere Bergodi este un antrenor destul de exigent. Îți dau un exemplu, când eram pe final de carieră la Voluntari s-a întâmplat să-l am antrenor pentru a doua oară.

La un antrenament, o luasem eu așa puțin în față și ajunsesem vârf și mi-a zis doar atât: „Costin, treci la locul tău”, atât mi-a zis, iar de atunci eu n-am mai ieșit din zona aia de acolo.

ADVERTISEMENT

Am stat pe zona mea, mijlocaș la închidere, și toate antrenamentele numai pe poziția aia le-am făcut. Ne-a impus un respect și o disciplină fantastică. În momentul ăla m-am autodisciplinat. Mi se pare că e destul de exigent și mie unul mi-a plăcut”, a declarat Costin Lazăr la Suflet de Rapidist.

Costin Lazăr: „Are calitatea asta care uneori poate să-i fie defect”

Fostul fotbalist al celor de la Rapid, care a fost invitat special în emisiunea prezentată de Robert Nită, a mai declarat că antrenorul italian este prea apropiat de jucători, iar asta poate să-i fie un defect care să-l tragă în jos în cariera de antrenoriat.

ADVERTISEMENT

Deși pare foarte serios și la cum se manifestă și cum îl vezi tu așa, pare că nu are nicio relația cu jucătorii, dar el este foarte apropiat de ei. Și d-aia nu o să-l vedeți că va ieși în public ca să dea într-un jucător.

Nu o să facă asta pentru că el ține de vestiar, știe că mai sunt momente mai slabe la fiecare jucător în parte, dar tot timpul își apară jucătorii. Are calitatea asta care uneori poate să-i fie defect.

ADVERTISEMENT

Este uman să cauți să ajuți jucătorii deși rezultatele nu te mai ajută. Cred că e un antrenor cum trebuie pentru România”, a mai declarat Costin Lazăr la Suflet de Rapidist.

Antrenorul care a lucrat de două ori ca jucător cu Cristiano Bergodi îi face portretul

ADVERTISEMENT