Sport

“Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Costin Lazăr, invitatul special al lui Robert Niță și Lucian Ionescu

Costin Lazăr vine la „Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Fostul mare fotbalist al Rapidului este invitatul lui Robert Niță și Lucian Ionescu.
15.04.2024 | 17:10
Suflet de rapidist marti ora 1330 Costin Lazar invitatul special al lui Robert Nita si Lucian Ionescu
“Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Costin Lazăr, invitatul special al lui Robert Niță și Lucian Ionescu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

„Suflet de rapidist” revine în forță cu o nouă ediție spectaculoasă, marți, 16 aprilie, ora 13:30. Costin Lazăr, fostul mare mijlocaș al Rapidului, este invitatul special al lui Robert Niță și Lucian Ionescu. Emisiunea poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO.

“Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Costin Lazăr, invitatul special al lui Robert Niță și Lucian Ionescu

„Suflet de rapidist” programează o nouă ediție de top, marți, 16 aprilie, ora 13:30. Costin Lazăr vine la cea mai tare emisiune sportivă dedicată suflării rapidiste. Fosta legendă din Giulești a îmbrăcat tricoul „alb-vișiniu” în perioada iulie 2006 – iulie 2011.

ADVERTISEMENT

Alături de Rapid, Costin Lazăr și-a trecut în palmares atât o Cupă, cât și o Supercupă a României. În prezent, fostul internațional român este antrenorul Gloriei Băneasa, în Liga a 3-a, Seria 3. Costin Lazăr vine cu povestiri nemuritoare din perioada în care a scris istorie la Rapid.

Totodată, fostul mijlocaș va comenta tot ce mișcă la Rapid. De la omul cu banii, Dan Șucu, și până la căderea inexplicabilă a „alb-vișiniilor”. Robert Niță schimbă pase la firul ierbii cu Lucian Ionescu în direct la „Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată la ”Suflet de rapidist” vor veni în lumina reflectoarelor legende ale clubului giuleștean nu doar din fotbal, ci din tot ce reprezintă sportul în culorile ”alb-vișiniu”. În tricoul Rapidului, Costin Lazăr a adunat 147 de partide, 11 goluri și 6 pase decisive.

”Suflet de rapidist”, toate detaliile despre emisiunea de top marca Fanatik!

”Suflet de rapidist”, emisiunea marca FANATIK, poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari momente din emisiune vor rula și vor putea fi urmărite la calitate ireproșabilă pe rețelele de socializare ”fanatice”, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

FANATIK SUPERLIGA și ”Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu mai are nevoie de explicații pentru a dovedi că este ”Suflet de rapidist”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea ”Suflet de rapidist” se mulează ca o mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că ”Suflet de rapidist” – nu uitați, în fiecare marți, de la ora 13:30, exclusiv pe FANATIK.RO – ”va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

ADVERTISEMENT