Sport

„Trebuie schimbat Bergodi acum?” Fostul jucător al Rapidului are o părere care nu e deloc pe placul fanilor

Incredibil, dar adevărat. Cristiano Bergodi are și susținători după parcursul catastrofal al Rapidului în play-off. Cine nu vrea ca italianul să plece
16.04.2024 | 14:42
Trebuie schimbat Bergodi acum Fostul jucator al Rapidului are o parere care nu e deloc pe placul fanilor
„Trebuie schimbat Bergodi acum?” Fostul jucător al Rapidului are o părere care nu e deloc pe placul fanilor. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi este susținut de către unul dintre foștii săi elevi de la Rapid. Italianul are parte de suportul lui Costin Lazăr, care nu e în totalitate de acord cu fanii din Giulești. Aceștia au scandat demisia la finalul meciului pierdut cu Sepsi, scor 0-1.

Cristiano Bergodi, în continuare la Rapid? Italianul primește credit din partea lui Costin Lazăr

Costin Lazăr l-a avut antrenor la Rapid pe Cristiano Bergodi. Împreună, cei doi au cucerit Supercupa României în anul 2007. Deși e la fel de nemulțumit precum Gigi Corsicanu de rezultatele alb-vișiniilor, fostul mijlocaș nu e de acord ca italianul să plece acum din Giulești.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Trebuie schimbat acum Bergodi?) Eu l-aș schimba la finalul campionatului. Nu sunt în situația celor din conducere să gândesc ca ei. Probabil ar trebui să îl schimbe ca să încerce să mai câștige ceva.

Dar nu e obligatoriu. Deși șocul schimbării antrenorului e benefic la toate echipele. Jucătorii vor să demonstreze antrenorului că ‘Uite, bă, asta nu m-a folosit și eu îți arăt că sunt bun’. Și atunci când se schimbă antrenorul poți vedea cea mai bună variantă a lor.

ADVERTISEMENT

Eu ți-am zis. Mie îmi place antrenor, dar probabil că l-aș schimba, ca să ating obiectivul. Dar eu cred că la finalul anului se trage linie. Ce obiectiv am avut? Nu l-am realizat?

Vă mulțumim, la revedere, prietenește. Ai venit să ajuți echipa, nu să o distrugi. Nu poți să pleci supărat sau așa într-un mod mai agresiv. Și pui pe cine vrei tu.

ADVERTISEMENT

Am fost acum câteva zile la o emisiune și a intrat prin telefon domnul Chirilă. Și a spus o chestie despre antrenori. ‘A fost bun când l-ai pus sau prost când l-ai dat afară?’ Dacă l-ai pus înseamnă că e bun, l-ai studiat, ai avut încredere în el și mergi cu el până la capăt.

Tu când pui un antrenor nu îl pui pe niște competențe?”, a declarat Costin Lazăr, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”, emisiune care e live pe FANATIK.RO, în fiecare zi de marți, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a fost instalat pe banca Rapidului la începutul sezonului 2023-2024 și are ca obiectiv calificarea în cupele europene. Un mijloc de a ajunge acolo a fost ratat, când giuleștenii au fost eliminați din Cupa României. Cu italianul pe bancă, clubul patronat de Șucu și Angelescu e în pericol să rateze obiectivul și în campionat.

După patru meciuri la rând în care n-a obținut nici măcar un punct, Rapid este pe locul 5, cu 28 de puncte, trei mai puține decât CFR Cluj și Univeritatea Craiova, formațiile de pe pozițiile 2-3.

„Trebuie schimbat Bergodi acum?” Fostul jucător al Rapidului are o părere care nu e deloc pe placul fanilor

ADVERTISEMENT