Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Antrenorul italian din SuperLiga care a învăţat limba română în 4 luni: “Vorbeşte mai bine ca Napoli, după 20 de ani!”

Giovanni Costantino a învățat limba română într-un timp foarte scurt la FC U Craiova 1948, iar la acest capitol îl întrece pe Nicolo Napoli.
02.02.2024 | 19:20
Antrenorul italian din SuperLiga care a invatat limba romana in 4 luni Vorbeste mai bine ca Napoli dupa 20 de ani
Antrenorul italian din SuperLiga care a învăţat limba română în 4 luni: “Vorbeşte mai bine ca Napoli, după 20 de ani!” . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Giovanni Costantino s-a acomodat extrem de repede la FC U Craiova 1948 și chiar a învățat limba română în 4 luni petrecute în România. Alin Buzărin a rămas uimit după conferința de presă susținută de tehnicianul italian înaintea derby-ului cu Dinamo București.

Antrenorul italian din SuperLiga care a învăţat limba română în 4 luni: “Vorbeşte mai bine ca Napoli, după 20 de ani!”

Giovanni Costantino a susținut conferința de presă înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Dinamo într-o română admirabilă. Antrenorul italian se află în România de numai 4 luni de zile, însă s-a acomodat repede în Bănie și chiar a învățat limba.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin a rămas impresionat când l-a auzit pe Giovanni Costantino vorbim în română, aproximativ timp de 8 minute. Acesta spune că italianul este peste Nicolo Napoli la acest capitol, tehnician care are aproximativ 2 decenii petrecute în SuperLiga

„Există conferința de presă a lui Giovanni Costantino, care pe mine m-a dezamăgit în ultimele 2 etape față de ce făcuse în toamnă, are vreo 8 minute într-o limbă română lăudabilă pentru unul care stă pe aici de 4 luni de zile. Mult mai bună decât a lui Napoli care a stat 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Chiar are o expresie, domne nu am venit să frec menta. Este un tip studios”, a spus Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO.

Giovanni Costantino nu își mai permite să piardă puncte: „Acesta este obiectivul nostru”

Giovanni Costantino are un mesaj clar înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Dinamo și cere mobilizare din partea elevilor săi. Acesta își dorește cele trei puncte după ce oltenii au început anul 2024 cu 2 înfrângeri în deplasare.

ADVERTISEMENT

„Este un meci foarte important, jucăm împotriva unei echipe de tradiție. Așteptăm o partidă dificilă, avem cinci jucători importanți pentru noi și sper că o să fie foarte bine. Am jucat cu Farul și Rapid echipe foarte bune din SuperLiga. Nu este ușor cu Dinamo.

Cunosc istoria, știu că este un meci cu tradiție și în acest moment nu este cel mai important moment din istoria lui Dinamo. Mâine nu joacă tradiția, joacă FC U din acest moment și Dinamo din acest moment. Cunosc că meciurile cu Dinama, CS U, Farul și Rapid sunt importante pentru președinte, club și suporteri.

ADVERTISEMENT

Nu cunoscc șituația de la Dinamo, este importantă situația noastră. Eu nu vorbesc despre situația lui Dinamo, nu este echipa mea. Este posibil să recuperăm, avem obiectivul să câștigăm partidele cu Dinamo și Oțelul, dar nu este ușor. Ne așteptăm la victorie, așteptăm toți suporterii noștri”, spune Costantino.

Antrenorul italian din SuperLiga care a învăţat limba română în 4 luni

ADVERTISEMENT