Life

Anunț de ultim moment despre starea Danei Roba: “Toată secția se ocupă”

Sora Danei Roba, anunț de ultim moment despre starea de sănătate a vedetei. Ce i-a rugat pe cei care vor să afle vești despre make-up artist.
11.06.2023 | 14:21
Anunt de ultim moment despre starea Danei Roba Toata sectia se ocupa
Anunț despre starea de sănătate a Danei Roba. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sora Danei Roba a făcut un anunț de ultim moment despre starea de sănătate a cunoscutului make-up artist. Vedeta a fost operată pe creier la începutul săptămânii, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț.

Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a Danei Roba. Ce a spus sora vedetei

Dana Roba a trecut prin momente cumplite la începutul acestei săptămâni. După ce a fost lovită de soț cu toporul în cap, make-up artista a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde medicii au intervenit imediat și au operat-o pe creier timp de nouă ore.

ADVERTISEMENT

Loviturile au fost foarte puternice, însă vedeta a supraviețuit, dar acum are nevoie de timp pentru a se putea recupera. Zilele trecute, medicii au transmis că sunt șanse slabe ca Dana Roba să mai aibă o viață normală în urma celor suferite.

Sora vedetei, Lidia Roba, a vorbit, în mediul online, despre starea sa de sănătate. Aceasta i-a rugat insistent pe oameni să nu mai intervină în discuții cu medicii de la spitalul în care este internată sora ei.

ADVERTISEMENT

Totodată, Lidia Roba a spus că toți medicii secției spitalului din Timișoara se ocupă de vedetă și dau dovadă de profesionalism. Astfel, i-a rugat pe oameni să aibă răbdare în aceste momente grele.

“’Vă rugăm frumos (insist), să nu mai interveniți în discuție cu medicul. Toată secția se ocupă de Dana cu cel mai mare grad de profesionalism. Vă rugăm să aveți răbdare alături de noi, în legătura cu starea ei de sănătate.

ADVERTISEMENT

Știm că vreți să ajutați, dar trebuie să așteptăm cu răbdare. Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere”, a fost mesajul pe care Lidia Roba l-a publicat pe pagina sa de Instagram.

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre Dana Roba

Anunț Dana Roba
Sora Danei Roba, anunț despre starea vedetei. Sursa foto: Instagram

După ce Dana Roba a ajuns la spital în stare gravă, agresată cu brutalitate de soțul ei, mai multe vedete i-au transmis toate cele bune. Printre acestea se numără și Carmen de la Sălciua, care a fost clienta make-up artistei de câteva ori. Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

ADVERTISEMENT

În timp ce mergea la o nuntă, artista a spus că sora ei a fost cea care a realizat machiajul. Aceasta din urmă a urmat cursurile Danei Roba. Amândouă speră ca make-up artista să se vindece și să se întoarcă acasă, la fetițele ei.

“Mă pregătesc de nuntă. Sora mea mi-a realizat un machiaj superb și cred că multe recunoașteți acest stil de machiaj. Este stilul pe care ea l-a învățat la cursul de perfecțiune alături de Dana Roba, care, din păcate, nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei.

Chiar dacă ea nu are acces la telefon și nu poate să vadă aceste mesaje, atât eu, cât și sora mea îi dorim însănătoșire grabnică. Să se întoarcă cu bine la fetițele ei și să le crească până la sfârșitul vieții, în liniște și pace, pentru că cred că acesta este cel mai important lucru.

Să ai liniște în casa ta. Mi-am amintit astăzi de multe momente în care râdeam, ne simțeam bine și făceam glume în salon”, a povestit Carmen de la Sălciua pe Instastory.

ADVERTISEMENT