Life

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru Dana Roba, aflată în stare gravă la spital: “Ești un soldat puternic”

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru Dana Roba. Cântăreața speră ca starea de sănătate a cunoscutului make-up artist să fie mai bună.
10.06.2023 | 11:21
Carmen de la Salciua mesaj emotionant pentru Dana Roba aflata in stare grava la spital Esti un soldat puternic
Ce mesaj i-a transmis Carmen de la Sălciua Danei Roba. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a postat un mesaj emoționant după ce Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, agresată de soț. Cântăreața a fost clienta make-up artistei și speră ca aceasta să se vindece după cele suferite.

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru Dana Roba

La începutul acestei săptămâni, Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital după ce soțul ai a lovit-o în cap cu un topor, în propria locuință. Cunoscutul make-up artist a suferit o intervenție chirurgicală complicată, care a durat nouă ore.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane publice au reacționat după ceea ce a pățit Dana Roba, printre care și Adriana Bahmuțeanu și Alina Radi. Apropiații vedetei se roagă în continuare pentru ca aceasta să-și revină.

Carmen de la Sălciua, care a fost clienta make-up artistei, dar îi este și o bună prietenă, speră ca Dana Roba se va vindeca. Cântăreața a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, alături de câteva imagini cu vedeta.

ADVERTISEMENT

“Ești un soldat puternic… Nu te lăsa! Dumnezeu e cu tine!”, este mesajul pe care Carmen de la Sălciua l-a postat pe Instastory. Artista a postat un colaj de imagini cu Dana Roba, care a machiat-o de mai multe ori.

Carmen de la Sălciua, Dana Roba
Mesajul lui Carmen de la Sălciua pentru Dana Roba. Sursa foto: Instagram

Ce se întâmplă cu Dana Roba

Acum câteva zile, medicii au oferit detalii despre starea de sănătate a Danei Roba. Loviturile pe care le-a încasat au fost foarte puternice, iar medicii au fost șocați atunci când au văzut-o.

ADVERTISEMENT

Potrivit medicilor, sunt șanse destul de mici ca Dana Roba să-și revină complet după întâmplarea prin care a trecut. Dacă își va reveni, aceasta nu va mai avea o viață normală, cel mai probabil, după cum consideră specialiștii.

Cadrele medicale de la spitalul în care se află internată Dana Roba au făcut câteva declarații, în exclusivitate pentru FANATIK. Vedeta ar putea rămâne într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

“Îi lipsesc 2 degete pe care, din păcate, nu le mai putem reface. Mâna stângă este zdrobită și are vânătăi din cap și până în picioare. A suferit deja o intervenție chirurgicală pe creier, care a durat 9 ore. Numai Dumnezeu o poate scăpa din ghearele morții, dacă face un miracol.

Sunt șanse extrem de mici să mai fie un om normal. În funcție de cum evoluează lucrurile, poate rămâne într-un scaun cu rotile toată viața, paralizată. Ori la pat, o legumă. E de necrezut așa ceva”, au explicat medicii pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT