Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț de ultimă oră despre situația lui Vlad Chiricheș: „Ăsta e planul lui!”

Anunț de ultimă oră despre situația lui Vlad Chiricheș. Fundașul de la FCSB s-a operat și vrea să joace pentru "roș-albaștrii" în play-off.
24.11.2023 | 13:30
Anunt de ultima ora despre situatia lui Vlad Chiriches Asta e planul lui
Anunț de ultimă oră despre situația lui Vlad Chiricheș. Fundașul de la FCSB s-a operat și vrea să joace pentru "roș-albaștrii" în play-off.
ADVERTISEMENT

Jucătorul de la FCSB s-a accidentat în meciul cu UTA Arad din etapa 7. După primele investigații, medicii sperau că fundașul va reveni destul de repede pe gazon, însă problemele s-au agravat pe parcurs. Situația lui Vlad Chiricheș nu este foarte bună, dar își dorește să revină în formă pentru play-off.

Anunț de ultimă oră despre situația lui Vlad Chiricheș

Cristi Coste a făcut un anunț important despre situația lui Vlad Chiricheș. Redactorul-Șef a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA faptul că fundașul de la FCSB s-a operat și deja s-a întors la antrenamentele de recuperare.

ADVERTISEMENT

“Vlad s-a operat, e bine. Ieri, prima zi după operație, el a făcut antrenament de recuperare. (n.r. După accidentarea din meciul cu UTA Arad) a fost o discuție pe care Chiricheș a avut-o cu medicul lui din Italia.

Acesta i-a spus că se poate rezolva, din ce vede el, fără intervenție chirurgicală. Nu s-a rezolvat și au trecut trei luni. A făcut această intervenție chirurgicală în Finlanda. Erau foarte entuziaști cei de la FCSB că îl vor avea, mai mult ca sigur, în play-off. De la sfârșitul lui martie.

ADVERTISEMENT

Chiricheș se gândește că dacă va juca în play-off are oportunitatea de a fi luat pentru Euro. Cât nu este disponibil a renunțat la salariu”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

Vlad Chiricheș, o pierdere pentru FCSB

La FANATIK SUPERLIGA, Bănel Nicoliță este de părere că celor de la FCSB le va fi greu în perioada următoare fără Vlad Chiricheș. Fundașul ar putea reveni la finalul lunii martie pentru formația antrenată de Charalambous: “E o pierdere foarte mare pentru echipă, pentru club”.

ADVERTISEMENT

În acest context, Robert Niță nu este de aceeași părere cu fostul jucător al “roș-albaștrilor”. Analistul crede că FCSB nu va simți lipsa atât de mult a lui Vlad Chircheș. Având în vedere că nu a evoluat prea mult pentru echipă în acest sezon: “Nu știu dacă e o pierdere, pentru că a jucat câteva meciuri. Fără să negăm valoarea lui Chiricheș”.

Ce se întâmplă cu salariul fundașului de la FCSB?

Mihai Stoica a anunțat că Vlad Chiricheș va renunța la salariul său în perioada în care nu va evolua pentru FCSB. Fundașul central ar putea lipsi între 3 și 4 luni, potrivit oficialului “roș-albaștrilor”. Fostul internațional a evoluat în doar 7 dueluri pentru echipa antrenată de Charalambous în acest sezon.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Planul lui Vlad Chiricheș la FCSB

ADVERTISEMENT