Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Octavian Popescu putea juca în Dinamo – FCSB, dar a refuzat. Ce a făcut. Exclusiv

Octavian Popescu ar fi putut fi titular în meciul Dinamo - FCSB, dar atacantul a refuzat să se recupereze la Marijana Kovacevic, la Belgrad. Astfel, fotbalistul nu poate fi folosit în derby.
24.11.2023 | 12:59
Octavian Popescu putea juca in Dinamo  FCSB dar a refuzat Ce a facut Exclusiv
Octavian Popescu în meciul Dinamo - FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. FCSB vrea să profite de criza rivalilor şi să mai bifeze trei puncte în clasament, în condiţiile în care porneşte din postura de mare favorită.

Octavian Popescu putea juca în Dinamo – FCSB, dar a refuzat: “Ar fi fost titular!”

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste, a dezvăluit în direct faptul că Octavian Popescu putea fi titular în derby-ul Dinamo – FCSB, dar a refuzat să meargă la Marijana Kovacevic la Belgrad pentru a se recupera:

ADVERTISEMENT

“Octavian Popescu s-a accidentat la acţiunea echipei naţionale. Din informaţiile noastre, Tavi Popescu putea să joace titular chiar şi duminică în Dinamo – FCSB, dar din ce ştim noi, a refuzat să meargă la Belgrad la Marijana Kovacevic, să se refacă.

Aşa s-a întâmplat şi cu Florinel Coman, care de două ori în ultimul an a fost la Belgrad şi s-a recuperat foarte bine şi joacă ok de fiecare dată. Tavi Popescu putea juca în acest meci dacă era de acord să meargă la Belgrad.

ADVERTISEMENT

El nu a mai făcut deplasarea în Elveţia, fiind accidentat la meciul de pe teren propriu cu Albania”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA

Tavi Popescu, primul de la FCSB care refuză recuperarea la Marijana Kovacevic

Mai mulţi jucători de la FCSB au fost de-a lungul timpului la Marijana Kovacevic la Belgrad, pentru a grăbi recuperarea după accidentări musculare. Spre deosebire de Florinel Coman, Andrea Compagno, Risto Radunovic sau Malcom Edjouma, Tavi Popescu a refuzat.

ADVERTISEMENT

Decarul pe care Gigi Becali spera să ia 30 de milioane de euro este în scădere de formă în ultimele două sezoane. În urmă cu o lună, patronul FCSB a tras un semnal de alarmă în ceea ce îl priveşte pe Tavi:

„În dreapta o să joace Băluță. Nu stăm 7 ani după Tavi. Ce să mai discut? Măi tată, doar Tavi poate să-şi revină. Nu ai ce să… E vorba despre talent. Ce îi poţi spune tu darului? El are dar. Îi poţi spune unuia care munceşte cum să facă. Dar la el?

ADVERTISEMENT

Are o prietenă, se căsătoreşte. I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, ca să se liniştească…”, a spus Gigi Becali.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT