Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marius Șumudică, sfaturi pentru Lobonț după conflictele cu Săpunaru și Krasniqi: „Niciodată să nu faci asta!”

Marius Şumudică i-a dat un sfat lui Bogdan Lobonţ după conflictele cu Săpunaru şi Krasniqi, spunând că ar trebui să gestioneze diferit momentele de maximă tensiune.
03.05.2024 | 12:17
Marius Sumudica sfaturi pentru Lobont dupa conflictele cu Sapunaru si Krasniqi Niciodata sa nu faci asta
Marius Șumudică, sfaturi pentru Lobonț după conflictele cu Săpunaru și Krasniqi: „Niciodată să nu faci asta!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonţ a intrat în conflict cu Ermal Krasniqi şi Cristi Săpunaru după înfrângerile cu Farul Constanţa şi Universitatea Craiova, antrenorul giuleştenilor fiind ignorat de cei doi jucători.

Marius Șumudică, sfaturi pentru Lobonț după conflictele cu Săpunaru și Krasniqi

Marius Şumudică l-a sfătuit pe Bogdan Lobonţ la FANATIK SUPERLIGA să gestioneze puţin diferit aceste momente de maximă tensiune, spunând că în locul lui Lobonţ ar fi aşteptat ca lucrurile să se mai calmeze:

ADVERTISEMENT

“Sunt două probleme care trebuie luate în discuţie. Pe fondul ăla nervos, nu ştiu dacă Săpunaru… eu îl cunosc pe Săpunaru foarte bine, am lucrat cu el şi în Turcia trei ani de zile. El este un profesionist şi în faţa camerelor şi a opiniei publice nu ar avea niciodată gestul ăsta.

Să nu dea mâna. Cred că a fost interpretat la maximum de toată lumea. Aşa a simţit el, a vrut să se ridice singur. N-a fost o mână întinsă a lui Lobonţ. A vrut să îl ridice cum a ridicat alţi doi jucători înainte. 

ADVERTISEMENT

“Pe un fond nervos, de nerealizări, eu ca antrenor, niciodată nu mă duc să dau mâna cu jucătorul respectiv”

El a preferat să se ridice singur, fiind supărat. Se întâmplă. Referitor la Krasniqi. La jocul de la Ovidiu a avut acea răbufnire. Asta ţine şi de experienţa unui antrenor. Nu sunt eu în măsură să îl critic pe Lobonţ, nu ştiu ce strategie are.

A avut atâţia antrenori mari, a stat atâta timp în vestiarul Romei. Eu am învăţat că în anumite momente, jucătorii sunt nemulţumiţi. Şi mai ales în Turcia, jucători care ard. Turcii sunt răi, când îi schimbi, se simt frustraţi, răbufnesc.

ADVERTISEMENT

Sunt mult peste ce înseamnă kosovar, român. Ei au fost imperiu şi mereu cred că sunt cei mai puternici. Nu poţi să discuţi cu ei. Şi atunci, în momentul în care, pe un fond nervos, de nerealizări, eu ca antrenor, niciodată nu mă duc să dau mâna cu jucătorul respectiv.

“Giuleştiul fierbe, nu-i uşor să faci lucrurile astea după înfrângere”

Evit, mă fac că dau indicaţii. Poate să dea cu picioarele în bidoanele alea, că nu îmi dă mie în glezne. Apoi există o discuţie. A doua sau a treia zi vorbesc cu el, există un regulament de ordine interioară şi toată lumea trebuie să plătească pentru ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Scoţi în minutul 85 un jucător care te-a ajutat, rezultatul este cu tine, nu zice nimeni, te duci şi îl iei în braţe. Îi dai încredere. Dar trebuie să gestionezi foarte bine situaţiile astea. Lobonţ a vrut să demonstreze că este alături de echipă.

Giuleştiul fierbe, nu-i uşor să faci lucrurile astea după înfrângere. Eu m-aş fi dus în cabina mea după momentul respectiv, mă linişteam, mi-aş fi văzut de treabă. Ca un sfat pentru viitor dacă Lobonţ vrea. Uite că sunt lucruri care se întâmplă şi sunt în defavoarea sa la un moment dat”, a spus Marius Şumudică la FANATIK SUPERLIGA.

Marius Șumudică, sfaturi pentru Lobonț după conflictele cu Săpunaru și Krasniqi: „Niciodată să nu faci asta!”

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților