Sport

Veste teribilă pentru fanii FCSB: Chiricheș, out 4 luni! „Va renunța la bani perioada asta”

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Vlad Chiricheș și are vești proaste pentru fanii FCSB, și anume că fundașul va pleca în Finlanda să se opereze.
17.11.2023 | 20:15
Veste teribila pentru fanii FCSB Chiriches out 4 luni Va renunta la bani perioada asta
Veste teribilă pentru fanii FCSB! Chiricheș, out 4 luni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a mai spus că Vlad Chiricheș nu vrea să primească salariul în perioada în care este indisponibil și nu își poate ajuta echipa.

Veste teribilă pentru fanii FCSB! Chiricheș, out 4 luni

Mihai Stoica a vorbit despre starea de sănătate a lui Vlad Chiricheș și a spus că fundașul echipei naționale va fi indisponibil patru luni și că va fi nevoit să se opereze în Finlanda: „Situația e complicată.

ADVERTISEMENT

Chiri va pleca marți împreună cu medicul nostru în Finlanda. Problema pe care o are a fost rezolvată la alți jucători, unii celebri, de către profesorul din Finlanda”.

„Sperăm să fie finalul ăsta și să fie bine. Probabil se va apela la o intervenție. Nu știu să zic exact, 3-4 luni probabil o să stea. Nu ia în calcul să se retragă, nici vorbă.

ADVERTISEMENT

Rupturi musculare a avut, a fost chinuit de accidentări. Ideea e că vom aștepta mai mult decât ne-am fi dorit. Nu ne gândim să luăm un alt fundaș în iarnă, suntem acoperiți”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Va renunța la bani în perioada asta!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că Vlad Chiricheș va renunța la bani în perioada în care este indisponibil, recunoscând că este o lovitură pentru FCSB în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

„Va fi o situație similară lui Redondo la Milan. El va renunța la bani în perioada asta, pentru că nu poate ajuta. Nu sunt mulți fotbaliști ca Vlad Chiricheș.

E o lovitură pentru lupta la titlu, când picturam echipa de start începeam cu el. Dar avem soluții, avem: Dawa, Ngezana, Haruț, Lixandru și mai poate să fie și Ovidiu Popescu”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Noi avem o brigadă foarte frumoasă. E mare lucru să lucrezi cu cineva și să ai chimie, sunt rare cazurile astea. Noi suntem foarte bine, eu sunt cam altă generație, ei sunt tineri”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.77 este cota pentru ”2 solist” la meciul Dinamo - FCSB