Sport

Anunț de ultimă oră! O nouă televiziune de sport își face loc pe TV. “Vom transmite Jocurile Olimpice de la Paris, fotbal și altele”

TVR înființează un post nou de televiziune de sport în România. Noul canal TV va transmite între 26 iulie și 11 august Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.
15.02.2024 | 17:31
Anunt de ultima ora O noua televiziune de sport isi face loc pe TV Vom transmite Jocurile Olimpice de la Paris fotbal si altele
TVR lansează o nouă televiziune de sport în România. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Televiziunea națională a României a oferit un comunicat oficial prin care a anunțat că din luna martie a acestui an va lansa o nouă televiziune de sport. TVR Sport se va numi noul canal în care românii pot vedea Jocurile Olimpice de la Paris. De asemenea, pot vedea și meciuri de fotbal sau alte competiții importante ale altor discipline.

O nouă televiziune de sport își face loc pe TV

TVR a anunțat un nou post de sport care va acoperi toată paleta de discipline. Românii se vor putea delecta, pe lângă competițiile sportive, cu emisiuni dedicate de sport și alte materiale din arhiva celor de la TVR.

ADVERTISEMENT

“Înfiinţarea TVR SPORT reprezintă un pas important în alinierea Televiziunii Române la tendinţa generală de creştere a interesului publicului faţă de canalele tematice. Dar şi pentru activitățile sportive şi un stil de viață sănătos.

TVR SPORT va reuni şi mediatiza, dincolo de fotbal, o gamă largă de sporturi. Oferind o varietate de opțiuni pentru iubitorii genului.

ADVERTISEMENT

Odată cu lansarea postului, telespectatorii vor putea urmări competiții din toate sporturile, pentru care TVR obține drepturi de difuzare. Precum şi o serie de programe în exclusivitate, cu imagini din arhiva de aur a televiziunii, ştiri, emisiuni-portret, interviuri și dezbateri pe teme specifice”, este comunicatul celor de la TVR.

“Vom transmite Jocurile Olimpice de la Paris, fotbal și altele”

Dan-Cristian Turturică a mărturisit că noua televiziune de sport va transmite Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Dar și alte sporturi care vor atrage publicul tânăr.

ADVERTISEMENT

 “Sunt fericit să anunţ că, în câteva săptămâni, vom deschide TVR SPORT. Un canal care ar fi trebuit să fie de mult prezent în casele românilor. În curând, vom transmite Jocurile Olimpice de la Paris. 

Misiunea TVR SPORT este să aducă aproape de români şi mai ales de tineri nu doar acele sporturi privilegiate şi răsfăţate cu audienţe de milioane de telespectatori, ci toate sporturile.

ADVERTISEMENT

Astfel încât campioni din toate domeniile să ajungă să devină modele pentru noua generație. Și să îndemne cât mai mulţi români să-şi amintească faptul că soluţiile la o mulţime dintre problemele vieţii contemporane trec prin sport”, a spus președintele și directorul general al celor de la TVR.

ADVERTISEMENT