Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț decisiv despre FCSB – Universitatea Craiova. „Acolo se va juca!” Exclusiv

Fanii FCSB cer ca echipă să revină în Ghencea deoarece Arena Națională este un stadion prea mare pentru meciurile jucate cu echipe mici.
21.08.2023 | 16:30
Anunt decisiv despre FCSB  Universitatea Craiova Acolo se va juca Exclusiv
FCSB revine în Ghencea pentru meciul cu Universitatea Craiova. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a revenit pe Arena Națională pentru duelul cu Poli Iași, însă elevii lui Elias Charalambous se pregătesc să se întoarcă în Ghencea. Gigi Mustață anunță că dervy-ul cu Universitatea Craiova se va juca în ”templu”.

FCSB revine în Ghencea

După meciurile cu CFR Cluj și Nordsjaelland, FCSB se pregătește și pentru duelul cu Universitatea Craiova, din SuperLigă. Gheorghe Mustață spune că acustica de pe Arena Națională e diferită de cea din Ghencea, despre care spune că este cel mai frumos stadion al țării.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață susține că echipa va reveni în Ghencea pentru meciul cu Universitatea Craiova și crede că stadionul va fi sold-out la acest meci.

Nu e același farmec ca în Ghencea. E un stadion mare, e frumos, dar nu are acustica din Ghencea. E diferență de la cer la pământ. Nu e ce trebuie. Merită să joci acolo când joci cu o echipă și știi că vin suporterii. Ghencea e un stadion extraordinar, e cel mai frumos din țară.

ADVERTISEMENT

E diferență mare. 14.000 de oameni, duminică, cu Iași, eu zic că e ok. La alții vin 700-800-1000-2000. Oamenii vin la meci și la nouă jumătate, la ora 12 încearcă să ajungă acasă. Dacă jucam în Ghencea ar fi fost full. Nu erau 14.000, era full.

Acolo e casa de unde am plecat. O să vedeți cu Craiova ce o să fie. Nu mai e unde în altă parte. Cu siguranță va fi sold-out”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Becali confirmă că FCSB revine în Ghencea

Informația oferită de Gigi Mustață a fost confirmată și de Gigi Becali, astăzi, în fața jurnaliștilor prezenți în fața palatului său. Și el crede că stadionul va fi plin.

Cu Craiova jucăm în Ghencea. Așa o să fie. Cu Craiova va fi plin stadionul. E greu să ne învingă cineva pe noi acum, în România”, a spus și Gigi Becali, în fața jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI, este live pe FANATIK.RO în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Cine ratează emisiunea poate urmări reluarea, difuzată de la ora 17:00 pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT